GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ούτε Χίλαρι, ούτε Τραμπ! Ο Άλις Κούπερ υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Αν το δίλημμα Χίλαρι Κλίντον ή Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, οι ψηφοφόροι των ΗΠΑ έχουν τώρα τη λύση: Άλις Κούπε...


Αν το δίλημμα Χίλαρι Κλίντον ή Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, οι ψηφοφόροι των ΗΠΑ έχουν τώρα τη λύση: Άλις Κούπερ for President.
Ο εκκεντρικός της ροκ, Κούπερ ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει ως ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στην ιστοσελίδα που ανέβασε στο διαδίκτυο ξεκινώντας την πολιτική του καμπάνια, λέει πως θα «θυσιαστεί» για το καλό του αμερικανικού λαού. Ακόμη, δέχεται να γίνει και πρωθυπουργός της Βρετανίας, στους δύσκολους καιρούς που προετοιμάζεται το Brexit.
Το επιχείρημα του προς τους επίδοξους ψηφοφόρους του είναι το εξής: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, ακριβώς όπως κι οι άλλοι δύο», όπως δήλωσε στο CNN. Ενώ το μότο της εκστρατείας του είναι «ένας προβληματικός άνθρωπος για μία προβληματική εποχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση