GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακροδεξιοί σκαρφάλωσαν στην Πύλη του Βρανδεμβούργου για να διαμαρτυρηθούν κατά των προσφύγων

Μέλη του ακροδεξιού κινήματος Identitarian σκαρφάλωσαν σήμερα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο και κρέμασαν ένα πανό θέλοντας ...


Μέλη του ακροδεξιού κινήματος Identitarian σκαρφάλωσαν σήμερα στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο και κρέμασαν ένα πανό θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τον «εξισλαμισμό» της Γερμανίας εξαιτίας των μαζικών προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.
Δεκαπέντε διαδηλωτές παρέμειναν για 50 λεπτά πάνω στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, προτού κατέβουν, έκανε γνωστό ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.
Ανήρτησαν ένα πανό όπου αναγραφόταν το σύνθημα «προστατεύστε τα σύνορα- προστατεύστε το μέλλον» και κρατούσαν σημαίες με το λογότυπο του κινήματος.
Επιπλέον πέταξαν φυλλάδια όπου αναφερόταν ότι οι Γερμανοί έχουν «γίνει μειονότητα» εξαιτίας των προσφύγων και μεταναστών και προέτρεψαν τους πολίτες να ενεργήσουν κατά του «εξισλαμισμού».
Το Κίνημα Identitarian βρίσκεται στο μικροσκόπιο των υπηρεσιών πληροφοριών της Γερμανίας. Ένας εκπρόσωπος Τύπου των μυστικών υπηρεσιών δήλωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι υπάρχουν ενδείξεις πως οι δραστηριότητες της οργάνωσης «αντίκεινται στην ελεύθερη δημοκρατική τάξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση