GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρές χιλιομέτρων στο Λονδίνο για το νέο βιβλίο του Χάρι Πότερ

Πανζουρλισμός σημειώθηκε στα βιβλιοπωλεία του Λονδίνου που πλημμύρισαν από χιλιάδες θαυμαστές του Harry Potter, δημιουργώντας "μπο...


Πανζουρλισμός σημειώθηκε στα βιβλιοπωλεία του Λονδίνου που πλημμύρισαν από χιλιάδες θαυμαστές του Harry Potter, δημιουργώντας "μποτιλιάρισμα" από ουρές χιλιομέτρων ούτως ώστε να προμηθευτούν το τελευταίο βιβλίο του διάσημου μάγου.
Πρόκειται για το σενάριο του θεατρικού έργου που ήδη είναι sold out, καθώς έχει «μαγεύσει» το κοινό στο West End του Λονδίνου.
Όπως φαίνεται, με το ανέβασμα της παράστασης «Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί», ολοκληρώνεται η διαδρομή για τον αγαπημένο μάγο μικρών και μεγάλων. Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε το περασμένο Σάββατο στο Grand Palace Theatre του Λονδίνου.

Η θεατρική παράσταση θεωρείται η όγδοη συνέχεια της σειράς, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το βιβλίο που βασίζεται στην υπόθεση της θεατρικής παράστασης, ξυπνώντας ένα νέο κύμα «Ποτερμάνιας» ύστερα από εννέα χρόνια που κυκλοφόρησε το προηγούμενο βιβλίο και το οποίο αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για τις δύο τελευταίες ταινίες του Χάρι Πότερ.
Πάντως σε δηλώσεις της στο Reuters η συγγραφέας της σειράς Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, έσπευσε να διευκρινίσει ότι η έκδοση του όγδοου βιβλίου δεν προαναγγέλλει έναν νέο κύκλο των ιστοριών του μικρού μάγου, τονίζοντας ότι η ιστορία έχει κλείσει.

Το θεατρικό, που βασίζεται σε μία ιστορία της Ρόουλινγκ, έχει γράψει ο Τζακ Θορν και σκηνοθέτησε ο Τζον Τίφανι.
Η ιστορία ξεκινάει 19 χρόνια αργότερα από το σημείο που ολοκληρώθηκε η κινηματογραφική σειρά, με τον Πότερ να είναι πλέον 37 χρόνων, υπάλληλος του υπουργείο Μαγείας και πατέρας τριών παιδιών.
Το έργο, είναι ένας μαραθώνιος που διαρκεί περισσότερο από πέντε ώρες και είναι χωρισμένο σε δύο μέρη, ενώ τα εισιτήρια της παράστασης είναι κλεισμένα έως και τον Μάιο του 2017.
Μιλώντας για την απόφασή της να γράψει μία θεατρική ιστορία για τον Χάρι Πότερ και κατά πόσο επηρεάστηκε από τους θαυμαστές της σειράς, η Ρόουλινγκ είπε: «Ήταν τρομακτικό. Νομίζω ότι την τελευταία δεκαετία δεχόμουν τρεις προσφορές την εβδομάδα για να κάνω ένα μιούζικαλ ή ένα θεατρικό, ή μία παράσταση πάγου ή μία όπερα. Δεν το αποφάσιζα μέχρι που γνώρισα την Σόνια Φρίντμαν (παραγωγός της παράστασης) και τότε σκέφτηκε ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω για να ολοκληρώσω την ιστορία».

Σύμφωνα με το περιοδικό Variety η παράσταση θα ταξιδέψει και στο Μπρόντγουεϊ και η Ρόουλινγκ παραδέχεται ότι θα ήθελε να κάνει μία παγκόσμια περιοδεία. «Θα ήθελα πολύ η παράσταση να ταξιδέψει. Θα ήθελα, να μπορέσουν να την δουν όσο γίνεται περισσότεροι θαυμαστές του Πότερ», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση