GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντοναλντ Τραμπ γυμνός: Το μικρό μόριο και οι αποδοκιμασίες!

Οι Νεουορκέζοι είδαν τη... γυμνή αλήθεια του Ντόναλντ Τραμπ και σίγουρα δεν ήταν ένα ευχάριστο θέαμα! Ένα γυμνό άγαλμα του υποψήφιου τω...


Οι Νεουορκέζοι είδαν τη... γυμνή αλήθεια του Ντόναλντ Τραμπ και σίγουρα δεν ήταν ένα ευχάριστο θέαμα! Ένα γυμνό άγαλμα του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών έκανε την εμφάνισή του σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ όπως στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Κλίβελαντ, το Σιάτλ και φυσικά το θέμα έκανε το γύρο του κόσμου.
Στη Union Square της Νέας Υόρκης πολλοί έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το άγαλμα, που φέρει τη χαρακτηριστική κόμη του δισεκατομμυριούχου και το οποίο τον παρουσιάζει με μικρό πέος και καθόλου όρχεις! Μάλιστα το άγαλμα γρήγορα απομακρύνθηκε από το σημείο προκαλώντας τις αποδοκιμασίες των περαστικών.
"Είμαστε αντίθετοι σε κάθε μη επιτρεπόμενη στύση σε πάρκα της πόλης, ανεξάρτητα πόσο μικρή είναι", ήταν το σχόλιο του τμήματος που είναι αρμόδιο για τα πάρκα της Νέας Υόρκης.



 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση