GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρίσιμες ώρες για την υπόθεση Λέσκοτ στην ΑΕΚ

Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για τη μεταγραφή του Τζολέον Λέσκοτ στην ΑΕΚ. Τις προσεχείς ώρες αναμένεται η απάντηση του Άγγλου ...


Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για τη μεταγραφή του Τζολέον Λέσκοτ στην ΑΕΚ. Τις προσεχείς ώρες αναμένεται η απάντηση του Άγγλου στόπερ στη βελτιωμένη πρόταση που του έκανε η «Ένωση».

Η υπόθεση πήγε να «στραβώσει» χθες το απόγευμα, όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της Πεσκάρα που πέραν του ότι είχε καταθέσει ανάλογη προσφορά στον 34χρονο άσο, του έδινε και διετές συμβόλαιο.

Στην ΑΕΚ φαίνεται πως θορυβήθηκαν από τη «σφήνα» αυτή κι όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες αργότερα επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση. Οι «κιτρινόμαυροι» προσέφεραν αυξημένες απολαβές στον Λέσκοτ, αλλά και κλειστό διετές συμβόλαιο (κι όχι 1+1) καλύπτοντας απόλυτα τα «θέλω».
Η απάντηση αναμένεται μέσα στη μέρα και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι θετική. Αν όχι, τότε η «Ένωση» θα έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της για να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό που θέλει ο Κετσπάγια.

Ήδη από χθες βράδυ ανήκει και τυπικά στην ΑΕΚ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για 2+1 χρόνια και οι πάγιες αποδοχές του θα ανέρχονται στις 350.000 ευρώ. Θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα και στο επόμενο φιλικό θα χρησιμοποιηθεί.

Στο μεταξύ, ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πολλά παράπονα από την εικόνα της ομάδας του στη χθεσινή φιλική ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-3). Ο Γεωργιανός προπονητής διέκρινε έλλειψη διάθεσης και πάθους, προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία, αλλά και δυσλειτουργίες στην επίθεση.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση