GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο της αποχώρησης του Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων

Ξένο σώμα αισθανόταν στην Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Καλλιάνος το τελευταίο διάστημα. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, ο οπο...


Ξένο σώμα αισθανόταν στην Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Καλλιάνος το τελευταίο διάστημα. Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος πριν από λίγο ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το κόμμα, είχε εκφράσει επανειλημμένως τη δυσαρέσκειά του στον Βασίλη Λεβέντη αναφορικά με τη στάση που κρατά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τη δυσαρέσκεια αυτή του επανέλαβε σε συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, παρουσία και του Μάριου Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καλλιάνος εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με τον προγραμματισμό του κόμματος και τη διαφωνία του σε σχέση με κάποιες θετικές δηλώσεις που γίνονται για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Λεβέντης διαβεβαίωσε τον κ. Καλλιάνο πως η Ένωση Κεντρώων δεν θα συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, του συνέστησε να μην αγχώνεται και να μην σκέφτεται λανθασμένα. Οι δυο τους συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, φαίνεται πως το γυαλί είχε ραγίσει, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αποφασίσει να αποστείλει την επιστολή αποχώρησής του.  Από το περιβάλλον του κ. Καλλιάνου επισημαίνουν πως πλέον η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν τον εκφράζει και ο ίδιος δεν μπορεί να εκδίδει ανακοινώσεις με τις οποίες δεν συμφωνεί.
Παράλληλα, σημειώνουν ότι ο κ. Καλλιάνος θα συνεχίσει τον αγώνα του ενάντια στην κυβέρνηση, ωστόσο διευκρινίζουν ότι δεν έχει συνομιλήσει με άλλο κόμμα.

1 σχόλιο

  1. ΑΣ ΤΟΝ ΠΆΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ....85% ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ....

    KOYΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ!...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση