GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα μαύρισε το μάτι Βέλγου Ολυμπιονίκη στο Τζούντο; - ΦΩΤΟ

Ο Βέλγος τζουντόκα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο, στην κατηγορία των 73 κιλών, κυνήγησε έναν κλέφτη στην παραλία της Κόπα Καμ...


Ο Βέλγος τζουντόκα που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο, στην κατηγορία των 73 κιλών, κυνήγησε έναν κλέφτη στην παραλία της Κόπα Καμπάνα, σε μία καταδίωξη που του άφησε… σουβενίρ, ένα μαυρισμένο μάτι.

Ο λόγος για τον Ντιρκ Βαν Τίχελτ, ο οποίος γιόρταζε την κατάκτηση του μεταλλίου του, όταν έγινε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον Independent, ο κλέφτης, άρπαξε το κινητό ενός συμπαίκτη του. Ο Βαν Τίχελτ τον είδε και έτρεξε πίσω του, όταν χτυπήθηκε στο πρόσωπο από κάποιον άλλον, όπως επιβεβαίωσε η Βελγική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Βαν Τίχελτ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευθεί. Έπειτα, ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Ρίο, εμφανίστηκε με το μαυρισμένο μάτι σε εκδήλωση την επόμενη μέρα, χωρίς ωστόσο να χάσει το χαμόγελό του.

Τα μέσα της Βραζιλίας, ανέφεραν ότι η επίθεση στον 32χρονο αθλητή έγινε από γυναίκα, ωστόσο η Βελγική Ολυμπιακή Επιτροπή είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Είναι λάθος πληροφορία. Ήταν σίγουρα άνδρας αυτός που τον χτύπησε. Το είπε και η αναφορά της αστυνομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση