GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούνται τρία άτομα για κλοπές και εμπρησμό στο Άργος - ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Άργους για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων, οι οποίοι χθες βράδυ...


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Άργους για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων, οι οποίοι χθες βράδυ, επιδόθηκαν σε κλοπές και στο τέλος έβαλαν και φωτιά σε αυτοκίνητο για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, οι τρεις που αναζητά η Ασφάλεια, έκλεψαν από το Άργος ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ανήκε σε μια γυναίκα, και κινούμενοι στο δρόμο Άργους - Αγίας Τριάδας στις 1.30 τα ξημερώματα, προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα με διερχόμενο όχημα.

Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το τροχαίο, έκλεψαν τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου παίρνοντάς 120 ευρώ που είχε μαζί του.

Στη συνέχεια, πήγαν με το κλεμμένο αυτοκίνητο στην Νέα Κίο, διέρρηξαν μια επιχείρηση ζωοτροφών και έκλεψαν από το ταμείο το ποσό των 60 ευρώ, ενώ μετά για να σβήσουν τα ίχνη τους οδήγησαν το αυτοκίνητο στην περιοχή του Βάλτου και του έβαλαν φωτιά η οποία επεκτάθηκε στη γύρω περιοχή και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεσή της.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση