GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν να δοθεί το όνομα του Σπύρου Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο

Να δοθεί το όνομα του αργυρού ολυμπιονίκη του Ρίο Σπύρου Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο προτείνει με ανοιχτή επιστολή της προς τ...


Να δοθεί το όνομα του αργυρού ολυμπιονίκη του Ρίο Σπύρου Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο προτείνει με ανοιχτή επιστολή της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), υπενθυμίζοντας και την πρόσφατη απόφαση του υφυπουργού να μετονομαστεί το κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ σε “Νίκος Γκάλης”.

Στην επιστολή της προς τον Σταύρο Κοντονή, η ΚΟΕ αναφέρει:
"Κύριε υπουργέ,
Η ΚΟΕ σας προτείνει, ως ύψιστη τιμή στον μεγαλύτερο Έλληνα κολυμβητή όλων των εποχών και Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, να δώσετε στο κολυμβητήριο του Ολυμπιακού κέντρου της Αθήνας την επωνυμία «Σπύρος Γιαννιώτης», όπως ακριβώς πράξατε στην περίπτωση άλλου μεγάλου αθλητή της καλαθοσφαίρισης.
Η πρόταση και η θέση αυτή εκφράζει το ύψιστο ενδιαφέρον στον διαχρονικά διακεκριμένο πρωταθλητή της κολύμβησης από την οικεία ομοσπονδία του.
Από την ΚΟΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση