GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους παίρνει μαζί του στη Σουηδία ο Στραματσόνι

Δυο μέρες έμειναν για το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Σουηδία, όπου θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 της Λεωφόρου και να πετάξει ...


Δυο μέρες έμειναν για το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στη Σουηδία, όπου θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 της Λεωφόρου και να πετάξει εκτός συνέχειας την ΑΪΚ Στοκχόλμης. 

Οι πράσινοι –που πετάνε αύριο για την σκανδιναβική χώρα- ολοκλήρωσαν την εν ελλάδι προετοιμασία τους, δίχως ουσιαστικά να υπάρχουν εκπλήξεις και απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. 

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος έμεινε εκτός αποστολής, μετά και το πρόβλημα που «έσκασε» χθες. Αντιθέτως κανονικά «μέσα» είναι ο Χουλτ, ο οποίος όμως σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η παρουσία του την Πέμπτη τίθεται εν αμφιβόλω. Γι’ αυτό άλλωστε και συμπεριλήφθη στους «εκλεκτούς» του Στραματσόνι ο Νάνο (που δεν ήταν στην αποστολή του πρώτου αγώνα), ούτως ώστε ο Ιταλός κόουτς να είναι «σίγουρος» για παν ενδεχόμενο. Σταθερά έξω ο Αμπέντ, που δεν υπολογίζεται. 

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΪΚ Στοκχόλμης συμμετέχουν οι: Στιλ, Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μέστο, Χουλτ, Νάνο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Λέτο, Γουακάσο, Μπεργκ, Μπουμάλ, Ρέις, Κλωναρίδης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση