GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΙΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!" Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί τον Πάπα και την Ορθόδοξη Εκκλησία...

Μετά τον αποκεφαλισμό του ιερέα σε εκκλησία της Ρουέν και τα απειλητικά βίντεο απέναντι σε Γαλλία και Ρωσία, το Ισλαμικό Κράτος βάζει ...


Μετά τον αποκεφαλισμό του ιερέα σε εκκλησία της Ρουέν και τα απειλητικά βίντεο απέναντι σε Γαλλία και Ρωσία, το Ισλαμικό Κράτος βάζει τώρα στο στόχαστρό του την Χριστιανοσύνη. 
Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Σπάστε τον Σταυρό", οι τζιχαντιστές δημοσιεύουν στο επίσημο περιοδικό τους, το Dabiq, κάλεσμα σε ιερό πόλεμο απέναντι στον χριστιανικό κόσμο και προτρέπουν τους πιστούς μουσουλμάνους να καταστρέψουν  τους "αλαζόνες χριστιανούς άθεους".
Στους στόχους των τζιχαντιστών κατονομάζεται ο Πάπας Φραγκίσκος, καθώς και επικεφαλείς της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και των Κοπτών Χριστιανών.  
Σε ένα κείμενο 45.000 λέξεων, οι τζιχαντιστές αναλύουν τα επιχειρήματά τους εναντίον της χριστιανικής Δύσης ενώ σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, απεικονίζεται ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ΄.
Στο άρθρο του, το περιοδικό προβλέπει μια σειρά επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη που θα φέρουν και το τέλος του Χριστιανισμού.
Μάλιστα, το Ισλαμικό Κράτος προτρέπει τους Χριστιανούς να "σπάσουν το σταυρό", πριν τους προσφέρουν δύο επιλογές: "τον θάνατο σε έναν μάταιο πόλεμο κατά του ISIS ή να ασπαστούν το Ισλάμ και να μπουν στους Κήπους του Παραδείσου".
 Η τζιχαντιστική προπαγάνδα της  τελευταίας έκδοσης του Dabiq - περιέχει επίσης πολλές σκληρές εικόνες από αποκεφαλισμούς  αιχμαλώτων ομήρων και λιθοβολισμούς απίστων, καθώς και βίαιες εκκλήσεις για επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων της.
Τέλος, το Ισλαμικό Κράτος προειδοποιεί της Δύση ότι ο πόλεμος εναντίον του ISIS δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα, ούτε θα τους ωφελήσει πουθενά. "Πιστεύετε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν τη σωστή θρησκεία και ότι θα μπουν στο βασίλειο του παραδείσου; Δεν υπάρχει απόδειξη για αυτό" αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο. 

1 σχόλιο

  1. Πιστεύετε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν τη σωστή θρησκεία και ότι θα μπουν στο βασίλειο του παραδείσου;.... Δεν υπάρχει απόδειξη για αυτό....
    --------------------------------------------

    Μάλιστα ενώ υπάρχουν ((ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ)) απόδειξης ότι υπάρχουν Μουσουλμάνοι στο παράδεισο η και στην κόλαση... ως άθεος τα γράφω...εγώ που θα πάω;;...

    Όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μέσα στην καρδιά τους ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΤΟΥΣ το θρησκευτικό πιστεύω και όλοι οι άλλοι που δεν ανήκουν στα δικά τους θέλω η έχουν άλλη άποψη--γνώμη για οιονδήποτε άλλο ΚΑΙ αυτοί θέλουν μόνο την εξόντωση τους, το μίσος, και το ΑΊΜΑ να της χαίρονται της θρησκείες ΤΟΥΣ όπως και τους παραδείσους τους και της κόλασης τους...

    Μεγάλη εφεύρεση τελικά η Θρησκεία σκοτώνεις ΤΥΦΛΆ εις το όνομα ενός ΘΕΟΎ!!!!! Τότε ο ΔΙΑΟΛΟΣ ποιος είναι;;; Και εγώ σκοτώνω και μάλιστα ΕΎΚΟΛΑ έναν δολοφόνο, η έναν παιδεραστή, έναν βιαστή, η έναν πολιτικό διδάκτορα που στερεί την ζωή και την ελευθερία αθώων ανθρώπων ..ΆΛΛΑ ΌΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΊΑ...Μεγάλη εφεύρεση η Θρησκεία !!!!!

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση