GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Άφησαν το παιδί στο αυτοκίνητο κι έφυγαν

Για περίπου μισή ώρα, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ήταν κλειδωμένο στο αυτοκίνητο ένα παιδάκι 3-4 ετών στην οδό Μίνωος στο Κέντρο των Χαν...


Για περίπου μισή ώρα, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ήταν κλειδωμένο στο αυτοκίνητο ένα παιδάκι 3-4 ετών στην οδό Μίνωος στο Κέντρο των Χανίων.

Οι γονείς του μικρού, οι οποίοι είναι Γάλλοι και έχουν έρθει στην Κρήτη για διακοπές, το άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο χωρίς ωστόσο να υπολογίσουν τον καυτό ήλιο.

Άμεσα, ενημερώθηκε η Αστυνομία και στη συνέχεια κλειδαράς ο οποίος με μία κίνηση άνοιξε το αυτοκίνητο και έτσι οι αστυνομικοί έβγαλαν το παιδί έξω από το όχημα.

Οι γονείς επέστρεψαν αφού ο κλειδαράς είχε ανοίξει το αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδάκι έμεινε για μισή ώρα κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση