GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμαρχος ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων του!

Τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου, ζήτησε και έλαβε ο Δήμαρχος, Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του ...


Τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου, ζήτησε και έλαβε ο Δήμαρχος, Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε:

«Στη δημοτική μας ομάδα, έχουμε πολλά άξια και ικανά στελέχη που μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις όποιας θέσης κι αν τους ανατεθεί. Στελέχη με όρεξη για προσφορά, εργατικά, με ικανότητες και φαντασία, στελέχη που αποδεδειγμένα νοιάζονται για το Μαλεβίζι και τους κατοίκους του.

Με αυτό κατά νου, προχωράμε στον ανασχηματισμό του εκτελεστικού σχήματος της Δημοτικής Αρχής, έτσι ώστε με ακόμη περισσότερη όρεξη να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2011 για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου. Μια προσπάθεια δύσκολη και κοπιαστική, μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, μια προσπάθεια όμως που αποδίδει κι αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό σε όποιον επισκεφτεί τον τόπο μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου για την μέχρι σήμερα πορεία και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν έτσι ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση του προγράμματός μας για το Μαλεβίζι. Η συνεισφορά τους ήταν καθοριστική και πολύτιμη και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι και από το νέο σχήμα, οι συμπολίτες μας θα δουν τα αποτελέσματα που περιμένουν».

Το νέο σχήμα της Δημοτικής Αρχής, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αναφέρει το ρεπορτάζ epoli.gr. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση