GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλιντ Ίστγουντ: Θα αναγκαστώ να ψηφίσω Τραμπ

Ο θρύλος της 7ης Τέχνης, Κλιντ Ίστγουντ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και μίλησε για το θέμα που "καίει" τις ΗΠ...


Ο θρύλος της 7ης Τέχνης, Κλιντ Ίστγουντ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και μίλησε για το θέμα που "καίει" τις ΗΠΑ - τις επικείμενες εκλογές.
Ο "βρώμικος Χάρι", ως οπαδός των Ρεπουμπλικανών, ανέφερε ότι αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλτ Τραμπ, θα έδινε την ψήφο του στον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο. "Ξέρετε, ο Τραμπ είναι ρατσιστής τώρα επειδή μίλησε γι' αυτόν τον δικαστή. Και ναι, είναι ανόητο να το λες, δηλαδή να είσαι προκατειλημμένος από το γεγονός πως ο τύπος γεννήθηκε από Μεξικανούς γονείς ή κάτι παρόμοιο. Έχει πει πολλά χαζά πράγματα. Όπως και όλοι τους. Και οι δύο πλευρές. Αλλά όλοι -ο Τύπος και όλοι- λένε 'αυτός είναι ρατσιστής' και κάνουν μεγάλη φασαρία γύρω από αυτό. Επιτέλους ξεπεράστε το. Είναι μια θλιβερή στιγμή για την Ιστορία", είπε ο 86χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

"Θα αναγκαστώ να ψηφίσω τον Τραμπ. Η Χίλαρι έχει πει ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του Ομπάμα. Παίζονται παράξενα παιχνίδια και στις δύο πλευρές του διαδρόμου. Η Χίλαρι έχει κάνει πολλά λεφτά με το να είναι πολιτικός. Εγώ παράτησα τα λεφτά για να γίνω πολιτικός. Είμαι σίγουρος ότι και ο Ρόναλντ Ρίγκαν παράτησε τα λεφτά για να γίνει πολιτικός", συμπλήρωσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση