GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούγιας: Είμαι στο σκοτάδι

«Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι στο σκοτάδι, όπως είναι και οι εντολείς μου» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, το δικηγορικό γραφείο του οποίου έχει α...


«Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι στο σκοτάδι, όπως είναι και οι εντολείς μου» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, το δικηγορικό γραφείο του οποίου έχει αναλάβει την εκπροσώπηση των θυμάτων της τραγωδίας στην Αίγινα, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Γιώργου Ντουδεσκέα και Νέστορα Δημαρά.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κατάθεση μάρτυρα στο Λιμενικό που να αναφέρει ότι υπήρχαν περισσότερα άτομα στο ταχύπλοο ο κ. Κούγιας απάντησε «δεν το γνωρίζω γιατί δεν έχω πάρει τη δικογραφία».
«Θα έχουμε επέκταση κατηγοριών και σε πρόσωπα και σε κατηγορίες στο άμεσο μέλλον. Χωρίς αυτή τη στιγμή να έχω στα χέρια μου τη δικογραφία, εκείνο που διαπίστωσα από ερωτήσεις που επέβαλα προς την κυρία ανακριτή είναι ότι δεν έχουν γίνει στην προανάκριση και στην ανάκριση αυτονόητες προανακριτικές πράξεις που γίνονται και σε ένα απλό ατύχημα όχι σε ένα κακούργημα σαν αυτό» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος και πρόσθεσε ότι «δεν έχω στα χέρια μου τίποτα».
Ακούστε το ηχητικό:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση