GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Ο Μητσοτάκης δεν θα πει "θα" στη ΔΕΘ

Το στίγμα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμου...


Το στίγμα της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον Real Fm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για «μία βαρυσήμαντη ομιλία και με προοπτική ελπίδας».

«Θα προτείνουμε μία συμφωνία ελπίδας και αλήθειας με τους πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν πρόκειται να έχει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη κανένα “θα”, καμία υπόσχεση, η οποία δεν θα είναι εφαρμόσιμη. Για μας είναι απαράβατη αρχή. Θα δείξουμε έναν διαφορετικό δρόμο, θα παρουσιάσουμε πλαίσιο και άξονα πολιτικής και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δημιουργήσουμε μία νέα ελπίδα και εμπιστοσύνη των πολιτών προς τις δυνατότητες αυτής της χώρας να βγει από την κρίση» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Στο ερώτημα αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μιλήσει για την ανάγκη της μείωσης των φόρων, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε: «Για μας το θέμα της μείωσης των φορών είναι πολιτικά και ιδεολογικά θεμελιώδης αντίληψη διακυβέρνησης, διότι πιστεύουμε ότι οι φόροι, οι υπερβολικοί φόροι, η φορολογική “σφαγή” που ακολουθείται, σκοτώνει κάθε πιθανότητα οικονομικής ανάπτυξης της χώρας».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό, ενόψει της ομιλίας του στη ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου, λέγοντας:

«Από τον κ. Τσίπρα δεν θα περιμένουμε τίποτα που να μπορούμε να πιστέψουμε, έχει ένα βαρύτατο παρελθόν αναξιοπιστίας. Επομένως, ό,τι και να πει στη Θεσσαλονίκη δεν θα έχει καμία αξία, γιατί ο,τι έχει πει και πριν, δεν είχε καμία αξία».

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση