GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Downton Abbey: H Τζόαν Φρόγκατ θα ξαναφόραγε τη στολή της καμαριέρας

Η Τζόαν Φρόγκατ αν και είχε κουραστεί από τα γυρίσματα της σειράς «Downton Abbey», που ολοκληρώθηκε πέρσι, δεν θα έλεγε όχι στο να ξανα...


Η Τζόαν Φρόγκατ αν και είχε κουραστεί από τα γυρίσματα της σειράς «Downton Abbey», που ολοκληρώθηκε πέρσι, δεν θα έλεγε όχι στο να ξαναφορέσει τη στολή της Άννας Μπέιτς και να ξαναεμφανιστεί στην μικρή οθόνη φροντίζοντας την Λέιντι Μαίρη Κρόουλι και τον αγαπημένο της σύζυγο.
«Νομίζω ότι υπάρχει η περίπτωση να γίνει ακόμα μία ταινία», δήλωσε στο CNN η Βρετανίδα ηθοποιός, επισημαίνοντας όμως ότι δεν γνωρίζει κάτι επίσημο. «Γίνονται πολλές συζητήσεις για το θέμα αυτό», τόνισε, και δήλωσε πως πιστεύει ότι ήδη είναι έτοιμο ένα σενάριο για μία συνέχεια της σειράς.
«Δεν το γνωρίζω, αλλά νομίζω ότι έχει γραφτεί ένα σενάριο ή κάποιες ιδέες για ένα σενάριο», είπε.
Μάλιστα και ο δημιουργός της σειράς Τζούλιαν Φέλοους σε δηλώσεις του δεν απέκλεισε να υπάρξει μία νέα ταινία του επιτυχημένου σήριαλ.
Όπως είπε η ηθοποιός ελπίζει η νέα ταινία να συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε γιατί όπως σημείωσε γελώντας: «Αν κάνουν το "Downton 10: The movies", ίσως να είμαστε εκεί. Ίσως να προχωρήσουν στη νέα γενιά. Θα πρέπει να δούμε από πού θα ξεκινήσει».
Πάντως δήλωσε ότι όλο το καστ της σειράς είναι πρόθυμο στο να συμμετάσχει σε μία συνέχεια της σειράς, αλλά θα πρέπει να βρεθεί η σωστή στιγμή και να καθοριστούν οι όροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση