GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Economist: Η κρίση υποβάθμισε την ποιότητα της ζωής στην Αθήνα!

Με βάση τον δείκτη Liveability Ranking του Economist Intelligence Unit (EIU), η Αθήνα συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα πόλεων σε όλον τον κ...


Με βάση τον δείκτη Liveability Ranking του Economist Intelligence Unit (EIU), η Αθήνα συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα πόλεων σε όλον τον κόσμο που παρουσίασαν την μεγαλύτερη επιδείνωση συνθηκών διαβίωσης κατά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Για την ακρίβεια, η Αθήνα βρίσκεται φέτος στην 69η θέση της λίστας συγκεντρώνοντας βαθμολογία 75 μονάδων. Σημειώνεται πως ο δείκτης του EIU εξετάζει τις συνθήκες διαβίωσης στις 140 πόλεις με βάση πέντε κατηγορίες, οι οποίες είναι: 1)σταθερότητα / εγκληματικότητα, 2) υπηρεσίες υγείας,3) πολιτισμός και περιβάλλον,4) υπηρεσίες εκπαίδευσης και 5) υποδομές).

Η Αθήνα βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με πόλεις όπως το Παρίσι, η Αγία Πετρούπολη, το Ντιτρόιτ, το Κίεβο, η Δαμασκός και το Καράκας. Καθίσταται σαφές πως το Παρίσι έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ το Ντιτρότι από τα επεισόδια βίας λόγω φυλετικής διαμάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση