GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτά είναι τα νέα emojis της Apple

Πάνω από 100 νέα emojis που θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο iOS 10 και η Apple κυκλοφόρησε 12 από αυτά που θα περιλαμβάνονται στην καινο...


Πάνω από 100 νέα emojis που θα είναι σύντομα διαθέσιμα στο iOS 10 και η Apple κυκλοφόρησε 12 από αυτά που θα περιλαμβάνονται στην καινούρια συλλογή.
Δεν επιλέχθηκαν ωστόσο τυχαία να παρουσιαστούν τα συγκεκριμένα, με την Apple να θέλει να δείξει πώς στα επόμενα emojis θα υπάρχουν γυναίκες αθλήτριες, όπως ένας θηλυκός δρομέας, μία ποδηλάτης, μια αρσιβαρίστρια και μια παίκτρια του μπάσκετ. Και δεν σταματάει μόνο στον αθλητισμό, καθώς η Apple επέλεξε να εμφανίσει επίσης μια γυναίκα εργάτρια με το γνωστό καπέλο εργασίας.
Φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο προβάλλεται ο διευρυμένος ρόλος των γυναικών στον αθλητισμό και στην εργασία.
emojis2
Μια άλλη πτυχή των νέων emojis αφορά τις οικογενειακές σχέσεις καθώς ένα emoji δείχνει μια μητέρα με το γιο της, ενώ ένα άλλο δείχνει ένα μπαμπά με το γιο και την κόρη του, δηλαδή τις μονογονεϊκές οικογένειες.
Μια αλλαγή επίσης που αναμένεται να συζητηθεί και δεν έχει σχολιαστεί ακόμη από την Apple είναι ότι αντί για το όπλο που διατίθεται τώρα, οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα πράσινο νεροπίστολο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο νεροπίστολο έχει προστεθεί η λεπτομέρεια του πορτοκαλί χρωματισμού στο μπροστά κομμάτι του, κάτι που πρέπει να έχουν όλα τα ψεύτικα όπλα για να ξεχωρίζουν εύκολα από τα αληθινά.
Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως με τα νέα emojis η Apple θέλει να προωθήσει την ισότητα και την ειρήνη ανάμεσα σε όλους τους ανθρώπους. Σύντομα λοιπόν θα αποκαλυφθούν και τα υπόλοιπα emojis της Apple που θα είναι διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές με το λογισμικό της iOS. Αναμένεται να κινηθούν στα ίδια επίπεδα και στο ίδιο ύφος με αυτά που παρουσιάστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση