GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η οργισμένη δήλωση του Μένιου Φουρθιώτη για το "κόψιμο' του Epsilon

Πριν μερικά 24ωρα, η εγγυητική του Φίλιππου Βρυώνη του Epsilon θεωρήθηκε εκτός προδιαγραφών, καθώς έχει διάρκεια 36 ημερών και όχι 365 ...


Πριν μερικά 24ωρα, η εγγυητική του Φίλιππου Βρυώνη του Epsilon θεωρήθηκε εκτός προδιαγραφών, καθώς έχει διάρκεια 36 ημερών και όχι 365 - άρα δε δέσμευε τα χρήματα για όλο τον απαιτούμενο χρόνο, οπότε το κανάλι έμεινε εκτός από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Ο Μένιος Φουρθιώτης, στέλεχος και παρουσιαστής του καναλιού τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά:
"Καλημέρα σε όλους !!! Πραγματικά απο την μια θελω να γελάσω με όσους βιαζονται και γράφουν και λένε συμπεράσματα για ανθρώπινες ψυχές , απο την άλλη όμως λυπάμαι που στην κοινωνία μας υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι με τέτοια συναισθήματα .... Αλλα θελω να υπενθυμίσω σε όλους οτι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στο @epsilon_tv έχει πρεμιέρα το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ.... #tvapokaliptika#epsilontv"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση