GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Eurogroup θα συζητηθεί το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ!

Το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και το ζήτημα της εγκυρότητας των στοιχείων, πάνω στα οποία βασίστηκε και το Πρόγραμμα Σταθερότητας της Ελλάδας, θα...


Το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και το ζήτημα της εγκυρότητας των στοιχείων, πάνω στα οποία βασίστηκε και το Πρόγραμμα Σταθερότητας της Ελλάδας, θα συζητηθεί στο Eurogroup της 9ης Σεπτεμβρίου, όπως ανέφερε η Ευρωπαία Επίτροπος Απασχόλησης, Μαριάνε Τίσεν, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Η κ. Τίσεν, στην αρμοδιότητα της οποίας ανήκει η Eurostat, εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο του πρώην προέδρου της Στατιστικής Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου, λέγοντας ότι αποκατέστησε την αξιοπιστία της ΕΛΣΤΑΤ, η διατήρηση της οποίας είναι καίριας σημασίας. «Φυσικά, η αξιοπιστία μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή», προσέθεσε ωστόσο.
Η Επίτροπος Απασχόλησης, εξέφρασε και την ενόχληση των Βρυξελλών εγείροντας θέμα αποπολιτικοποίησης της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης. «Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα και την ακρίβεια των δεδομένων πάνω στα οποία βασίζεται το Μνημόνιο», λέει η επίτροπος σε μια συνέντευξη από την οποία γίνεται φανερό ότι η Κομισιόν δεν θα αφήσει το θέμα χωρίς συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση