GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανικός Τύπος: Στελέχη της Europol στην Ελλάδα για τον εντοπισμό τζιχαντιστών

Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσουν το επόμενο διάστημα 200 στελέχη της Europol, σε μια προσπάθεια να αναζητήσουν τζιχαντιστές σε ελληνικ...


Στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσουν το επόμενο διάστημα 200 στελέχη της Europol, σε μια προσπάθεια να αναζητήσουν τζιχαντιστές σε ελληνικά νησιά.
Οι αξιωματικοί, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, θα αναζητήσουν τζιχαντιστές που υποδύονται τους πρόσφυγες και ενδεχομένως βρίσκονται σε ελληνικά νησιά και σε κέντρα φιλοξενίας.
Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Europol Ρομπ Γουέινραϊτ υπάρχουν εξτρεμιστές που χρησιμοποιούν πλαστά διαβατήρια στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην Ευρώπη και υποδύονται τους πρόσφυγες.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα δύναμη θα αναπτυχθεί δίπλα στους Έλληνες συνοριοφύλακες και θα χρησιμοποιήσει τεχνικές που αναπτύχθηκαν από τις βρετανικές αρχές ασφαλείας για τον εντοπισμό τρομοκρατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση