GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αφεντικό τρελάθηκε: Λάπτοπ Ηewlett Packard με μόλις 1,86 ευρώ!

Yπολογιστές κωψοχρονιά αγόραζαν οι χρήστες που έμπαιναν στην ιστοσελίδα της HP για να παραγγείλλουν,κ καθώς για ένα λάπτοπ το οποίο υπό...


Yπολογιστές κωψοχρονιά αγόραζαν οι χρήστες που έμπαιναν στην ιστοσελίδα της HP για να παραγγείλλουν,κ καθώς για ένα λάπτοπ το οποίο υπό κανονικές συνθήκες κοστίζει  2.378 λίρες (περίπου 2.800 ευρώ) στην ιστοσελίδα εμφανιζόταν να κοστίζει 1.58 λίρες (1,86).

Η εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών αναγκάστηκε να θέσει εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα το Σάββατο προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα, ενώ σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι θα προχωρούσε στην ακύρωση των παραγγελιών που πραγματοποιήθηκαν με τις εσφαλμένες τιμές.

"Ειλικρινά ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες μας για την όποια ταλαιπωρία δημιουργήθηκε", ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με δημοσίευμά του βρετανικού ειδησεογραφικού δικτύου BBC, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πολλοί άνθρωποι ανέρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το λάθος και παρήγγειλαν φορητούς υπολογιστές της HP. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, σύμφωνα με τον οργανισμό δικαιωμάτων των καταναλωτών Citizen Advice, οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να ακυρώσουν μια παραγγελία που έχει πραγματοποιηθεί μέσω Ίντερνετ εάν έχει γίνει κάποιο «γνήσιο και ειλικρινές λάθος από την πλευρά τους και το έχει παρατηρήσει ο καταναλωτής».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της HP, οι πελάτες που έκαναν τις «εσφαλμένες» παραγγελίες θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση