GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ καταγγέλλουν την ΕΠΟ και ζητούν παρέμβαση της FIFA

Μετά τον Σταύρο Κοντονή, που κάλεσε την FIFA να αναλάβει δράση για τη σήψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι τ...


Μετά τον Σταύρο Κοντονή, που κάλεσε την FIFA να αναλάβει δράση για τη σήψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι τρεις «σύμμαχοι».

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έστειλαν επιστολές προς τον εκπρόσωπο της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ζητώντας ουσιαστικά την άμεση παρέμβασή της στην ΕΠΟ, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και οι μέχρι τώρα πραξικοπηματικές μέθοδοί της.

Οι πράσινοι και οι δύο «Δικέφαλοι» καταγγέλλουν τις μέχρι τώρα ενέργειες της διοίκησης Γκιρτζίκη και την κατηγορούν ανοιχτά πως δεν τηρεί τη νομιμότητα σε αρκετά θέματα.

Στις επιστολές των τριών συλλόγων γίνεται εκτενής αναφορά στο θέμα της διαιτησίας. Σε όλο το χρονικό με το μπάχαλο στους αρχιδιαιτητές, το ισπανικό μοντέλο, αλλά και κυρίως τον καταρτισμό των πινάκων, ο οποίος έγινε βάσει των… θέλω της ΕΠΟ, δίχως να ενημερώσει κανέναν και τοποθετώντας εκεί ρέφερι οι οποίοι έχουν προκαλέσει πολλάκις την κοινή γνώμη.

Από ‘κει και πέρα, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ καταγγέλλουν τις επιχειρούμενες αλλαγές των δικαστών στη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας, αφού με αυτή την κίνηση η ελληνική ομοσπονδία προσπαθεί να αποφύγει την παραπομπή των «υπόδικων» παραγόντων της που εμπλέκονται στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Τέλος, στις επιστολές προς την FIFA υπογραμμίζεται πως τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, όσο και άλλα πέντε μέλη παραπέμπονται με βούλευμα σε δίκη για την περιβόητη υπόθεση της Κάρτας Υγείας, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως αυτοί οι έξι εκπίπτουν αυτόματα από το αξίωμά τους (με την παράδοση του βουλεύματος στην ομοσπονδία).

Μένει τώρα πια να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της FIFA σε αυτές τις επιστολές των «συμμάχων», αφού είναι αλήθεια πως δεν είναι συνηθισμένο ομάδες να απευθύνονται απευθείας προς την παγκόσμια ομοσπονδία. Κάτι, όμως, που παράλληλα δείχνει πόσο στο… απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί πως στις 29 Αυγούστου θα είναι στη χώρα μας ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και θα δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε…
Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση