GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερα funds θέλουν να αναλάβουν τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα

Τέσσερα funds έχουν δείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον να αναλάβουν τα κόκκινα δάνεια της Ελλάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, τέ...


Τέσσερα funds έχουν δείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον να αναλάβουν τα κόκκινα δάνεια της Ελλάδας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, τέσσερις τέτοιες εταιρείες έχουν καταθέσει αίτηση στην Τράπεζα της Ελλάδας για να τους δοθεί άδεια διαχείρισης των νοικοκυριών και των μικρών επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, κοινή εταιρεία διαχείρισης συστήνουν η Alpha Bank και η ισπανική Aktua, αλλά και η αντίστοιχη εταιρεία του ομίλου της Eurobank σε εταιρεία διαχείρισης, ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο που δραστηριοποιείται στον κλάδο, αλλά και άλλη μια εταιρεία διαχείρισης που έχει ήδη παρουσία στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.
Η Τράπεζα της Ελλάδας έχει ορίσει ότι το μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται για την ίδρυση τέτοιας εταιρείας διαχείρισης είναι 100.000 ευρώ. Ωστόσο, οι διατυπώσεις που απαιτούνται είναι αρκετά περίπλοκες, σε μια προσπάθεια να διασφαλιστεί η διαφάνεια στις πρακτικές έναντι των δανειοληπτών και στους στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση