GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως, το "Game of Thrones" έχει και χιουμοριστική πλευρά

Οι μάχες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι θάνατοι είναι στην καθημερινή ατζέντα των επεισοδίων του «Game of Thrones», ωστόσο οι ηθοποιο...


Οι μάχες, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και οι θάνατοι είναι στην καθημερινή ατζέντα των επεισοδίων του «Game of Thrones», ωστόσο οι ηθοποιοί δεν χάνουν την ευκαιρία ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο δραματικών σκηνών να το διασκεδάζουν, όταν τους δίνεται η ευκαιρία.
Από την παραγωγή της σειράς  πρόσφατα έκανε «πρεμιέρα» στο Σαν Ντιέγκο στο Comic-Con, ένα βίντεο από τις… κομμένες σκηνές των γυρισμάτων κατά τις οποίες οι ηθοποιοί Πίτερ Ντίνκλατζ, Εμίλια Κλαρκ και Κιτ Χάριγκτον δεν είχαν και τόσο σκληρό και δραματικό ύφος.
Στο βίντεο παρουσιάστηκαν μερικές σκηνές από την έκτη σεζόν της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς του HBO, κατά τις οποίες οι ηθοποιοί στην προσπάθεια να αποδώσουν τους δραματικούς ρόλους ξεσπούν στα γέλια, ενώ δόθηκε κι ένα στιγμιότυπο από την επόμενη σεζόν, η παραγωγή της οποίας είναι στα αρχικά της στάδια, καθώς οι παραγωγοί της σειράς θέλουν να καθυστερήσουν τα γυρίσματα για να πετύχουν ένα πιο χειμωνιάτικο σκηνικό.
Η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του «Game of Thrones» αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση