GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος γάτος της βρετανικής διπλωματίας ονομάζεται... Gladstone!

Ο 18 μηνών Gladstone, θα είναι ο επόμενος γάτος με διπλωματικά γαλόνια, ο οποίος εγκαθίσταται σε κάποιον επίσημο βρετανικό φορέα. O G...


Ο 18 μηνών Gladstone, θα είναι ο επόμενος γάτος με διπλωματικά γαλόνια, ο οποίος εγκαθίσταται σε κάποιον επίσημο βρετανικό φορέα.

O Gladstone μετά τον Larry της Νταουνινγκ Στρητ, όπου τον άφησε και μετά την αποχώρησή του ο πρώην πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, αλλά και μετά το γάτο του υπουργείου Εξωτερικών, Palmerston, θα είναι ο επόμενος, ο οποίος θα -αυτή τη φορά-εγκατασταθεί στο Foreign Office.

H νεοαφιχθείσα γάτα, πήρε το όνομά της από τον πρώην φιλελεύθερο πρωθυπουργό, William Ewart Gladstone, και σκοπός της είναι να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τη φημολογούμενη κόντρα μεταξύ Larry και Palmerston, μεταξύ των οποίων φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει διπλωματικό επεισόδιο.

O Gladstone βρέθηκε να περιφέρεται στους βρετανικούς δρόμους και δόθηκε σε μία φιλοζωική οργάνωση στο Νότιο Λονδίνο. Στο εξής θα έχει μία ιδιαίτερη δουλειά, να τα καταφέρει στην προσπάθεια καταπολέμησης των ποντικών που ενδέχεται να εμφανιστούν στο διάβα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση