GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Google: Για ποιο Ολυμπιακό άθλημα ψάχνουν οι Έλληνες περισσότερο στο Διαδίκτυο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται αυτό τον καιρό στο Ρίο της Βραζιλίας είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα του πλανήτη, συγκεντρώνοντ...


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που διεξάγονται αυτό τον καιρό στο Ρίο της Βραζιλίας είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα του πλανήτη, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλη την οικουμένη. Έτσι, η Google αποφάσισε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή σελίδα, αποκλειστικά αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Στο Google Trends Olympic Hub, μπορεί κανείς να βρει σοβαρά και διασκεδαστικά δεδομένα, στοιχεία, σελίδες αφιερωμένες στα αθλήματα, στους αθλητές κ.α.
Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες, μέσω του Google Trends θα μπορεί κανείς να δει ποιοί αθλητές, ποιά αθλήματα και ποιές στιγμές γοητεύουν το κοινό και ποιές είναι οι δημοφιλέστερες σχετικές αναζητήσεις παγκοσμίως.
Για παράδειγμα, σχετικά με ποιό Ολυμπιακό άθλημα ψάχνουν οι Έλληνες περισσότερο στο διαδίκτυο; Απάντηση: για το μπάσκετ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση