GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρεται η Ισινμπάγεβα με "κεραυνούς" κατά της IAAF

Την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε η θρυλική επικοντίστρια Έλενα Ισινμπάγεβα, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμ...


Την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε η θρυλική επικοντίστρια Έλενα Ισινμπάγεβα, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές κατά της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού για την απόφασή της που δεν της επέτρεψε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

“Σήμερα στο Ρίο, στις 19 Αυγούστου του 2016, η Έλενα Ισινμπάγεβα ολοκληρώνει την επαγγελματική της καριέρα, αυτή είναι η ανακοίνωσή μου”, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, η οποία κατέκτησε δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια στο άλμα επί κοντώ. “Είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, κέρδισα όλα τα πιθανά μετάλλια, όλους τους πιθανούς τίτλους, κέρδισα την εμπιστοσύνη και την αγάπη όλων των φιλάθλων του κόσμου”.

Όσον αφορά στην απόφαση της IAAF να απαγορεύσει στους αθλητές και τις αθλήτριες της Ρωσίας στα αγωνίσματα του στίβου τη συμμετοχή στους Ολυμπιακύς Αγώνες του Ρίο, λόγω μίας έκθεσης για εκτεταμένη χρήση απαγορευμένων ουσιών, η Ισινμπάγεβα σχολίασε με νόημα: “Θα τους συγχωρέσω και ο Θεός ας τους κρίνει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση