GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπίμπερ διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram για χάρη της κοπέλας του!

Το'πε και το κανε! Με "μπλοκ" απειλούσε τους θαυμαστές του ο νεαρός σούπερ σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ και μετά από λίγ...


Το'πε και το κανε! Με "μπλοκ" απειλούσε τους θαυμαστές του ο νεαρός σούπερ σταρ της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ και μετά από λίγες ώρες διέγραψε οριστικά τον λογαριασμό του στο Instagram.
Ο 22χρονος τραγουδιστής έφτασε σε αυτό το σημείο (!) ύστερα από τον σάλο που προκλήθηκε όταν ανέβασε φωτογραφίες με την νεά του κοπέλα, Σοφία Ρίτσι, ένα 17χρονο μοντέλο και κόρη του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Λάιονελ Ρίτσι.

Όμως οι φωτογραφίες δεν άρεσαν μάλλον στους φόλουερς του Μπίμπερ, καθώς τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν και τόσο καλά. Αυτό εξόργισε τον τραγουδιστή και απείλησε να αποκλείσει αυτούς που σχολιάζουν αρνητικά, δημιουργώντας πανικό στους Beliebers.
«Θα με αναγκάσετε να κάνω το Instagram μου ιδιωτικό αν εσείς δεν σταματήσετε να σχολιάζετε αρνητικά», έγραψε κάτω από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του μαζί με την Ρίτσι. «Δεν είναι στο χέρι μου, αν όμως είστε πραγματικοί θαυμαστές μου δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο στους ανθρώπους που μου αρέσουν».
Μάλιστα, η πρώην διάσημη κοπέλα του Σελένα Γκόμεζ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά: «Αν δε μπορείς να διαχειριστείς το μίσος, τότε σταμάτα να ποστάρεις φωτογραφίες με την κοπέλα σου. Λολ. Θα έπρεπε να είναι κάτι ιδιαίτερο μεταξύ των δυο σας και μόνο. Μην θυμώνεις με τους θαυμαστές σου. Ήταν δίπλα σου και σε στήριξαν πριν από οποιονδήποτε άλλον».
Ο Τζάστιν της απάντησε: «Είναι αστείο να βλέπω ανθρώπους που με χρησιμοποίησαν για να τραβήξουν την προσοχή, να μου κουνάνε το δάχτυλο. Λυπάμαι. Μόνο αγάπη. Ελπίζω να είστε όλοι καλοί μεταξύ σας και με τους φίλους μου. Σας αγαπώ Beliebers».
Τελικά, ο Μπίμπερ όντως έκλεισε τον λογαριασμό του και η κίνηση αυτή έγινε θέμα ακόμα και στο CNN, το BBC και τον Guardian!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση