GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας άνθρωπος του προέδρου βάζει "φωτιά" στην υπόθεση της δολοφονίας του JFK

«Η δολοφονία του Τζον Κένεντι ήταν μια δουλειά που οργανώθηκε εκ των έσω», υποστηρίζει πρώην μέλος της ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ, ...


«Η δολοφονία του Τζον Κένεντι ήταν μια δουλειά που οργανώθηκε εκ των έσω», υποστηρίζει πρώην μέλος της ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
A former presidential security team member told director Oliver Stone that one of his team assassinated JFK (pictured, moments before his death)
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο άνδρας της ασφάλειας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αποφάσισε να αποκαλύψει στον γνωστό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν, που πρόσφατα έκανε ταινία για τη δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, ότι η εκτέλεσή του ήταν «δουλειά εκ των έσω».
Συγκεκριμένα, το πρώην μέλος της προσωπικής ασφάλειας του Κένεντι, υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε από υπάλληλό του και όχι από τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ.
Lee Harvey Oswald (center) was accused of shooting the president from the sixth floor of the Texas School Book Depository
Ο σκηνοθέτης από την πλευρά του αναφέρει ότι είναι επιφυλακτικός απέναντι σε τέτοια σενάρια, καθώς, όπως είπε, έχουν κυκλοφορήσει πολλές παρόμοιες αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία του Τζον Κένεντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση