GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

La Repubblica: Ο Mατέο Ρέντσι θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα

«Ο Mατέο Ρέντσι τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Αθήνα και θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα», γράφει σε σημερινό του άρθρο ο ιδρυτής της...


«Ο Mατέο Ρέντσι τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην Αθήνα και θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα», γράφει σε σημερινό του άρθρο ο ιδρυτής της εφημερίδας La Repubblica, Εουτζένιο Σκάλφαρι.

«Το έχουν ήδη συμφωνήσει και θα καλέσουν να λάβουν μέρος στη συνάντηση, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία», προσθέτει ο Σκάλφαρι, ο οποίος είχε τις προηγούμενες ημέρες τηλεφωνική συνομιλία με τον Ιταλό Πρωθυπουργό.

Στο πλαίσιο της συνομιλίας τους αυτής, ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης είπε, στον ιδρυτή της La Repubblica, ότι «η Γερμανία τάσσεται υπέρ του να ενδιαφερθούν και για τις εξελίξεις στη Λιβύη και σε όλη τη Βόρεια Αφρική οι χώρες της Νότιας Ευρώπης στην προσπάθεια να περιορισθεί η μετανάστευση και να αποφασιστούν και παρεμβάσεις στις αφρικανικές χώρες προέλευσης των μεταναστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση