GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πολυτελή... Lada στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτων της Μόσχας

Άνοιξε στις 25 Αυγούστου για το κοινό η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας. Οι συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι είναι αρκετά περιορισμέ...


Άνοιξε στις 25 Αυγούστου για το κοινό η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Μόσχας. Οι συμμετοχές σε σχέση με πέρυσι είναι αρκετά περιορισμένες. Οι επισκέπτες όμως της έκθεσης μπορούν να δουν στα διάφορα περίπτερα μοντέλα της AvtoBaz της Hyundai, της Mercedes-Benz, όπως και αυτοκινητοβιομηχανιών της Κίνας, του Ουζμπεκιστάν και του Ιράν. Το ρεπορτάζ του Ria Novosti, αναφέρεται στα μοντέλα που αξίζει κανείς να προσέξει στον εκθεσιακό χώρο της Crocus Expo.
Lada
Η ρωσική AvtoBaz παρουσίασε στην έκθεση 19 μοντέλα αυτοκινήτων, που αντιπροσωπεύουν 6 διαφορετικές αντιλήψεις. Η ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει τόσο στο περίπτερο που βρίσκεται στο εσωτερικό της έκθεσης όσο και στο υπαίθριο περίπτερο που διαθέτει όλη τη σειρά με τα τελευταία μοντέλα, ενώ παρουσίασε και σχέδια των μελλοντικών μοντέλων της Lada.
Αναμενόμενη ήταν η πρεμιέρα του μοντέλου Lada XCode.


Ο βασικός σχεδιαστής αυτοκινήτων του εργοστασίου Στηβ Μάττιν δήλωσε ότι το αυτοκίνητο αυτό δείχνει την μελλοντική ανάπτυξη των μοντέλων της Lada. Το XСode έχει κατασκευαστεί με γνώμονα το στιλ X που έχουν τα μοντέλα Lada Vesta και XRay, τα οποία ήδη διατίθενται στην αγορά (κεντρική φωτό).
ΟΙ οπαδοί του Lada, και πιθανότατα το δεύτερό εξάμηνο του2017 θα μπορούν αποκτήσουν το μοντέλο Vesta με σκελετό universal (νωρίτερα η παραγωγή του είχε προγραμματισθεί για τα τέλη του 2016), με off-road πλαστικό αμάξωμα και υπερυψωμένο Cross, δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ του εργοστασίου Αλεξάντρ Μπρεντίχιν.
Τον Οκτώβριο στις εκθέσεις της Lada θα βρίσκονται το Vesta και το XRay με τους δικούς του ενισχυμένους κινητήρες της AvtoBaz 1.800 κυβικών, με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και μερικές άλλες βελτιώσεις, όπως δήλωσε στο Ria Novosti ο Αλεξάντρ Μπρεντίχιν.
Σε ότι αφορά την πιθανή αύξηση των τιμών στα Lada ο τοπ μάνατζερ του εργοστασίου είπε ότι «η AvtoBaz δέχεται πιέσεις όσον αφορά στις τιμές από τους προμηθευτές αλλά και από την αγορά», ενώ προσέθεσε: «Θα επιδιώξουμε μια εξισορρόπηση (στις τιμές λιανικής) χωρίς να υπερβούμε τα περιθώρια της τιμολογιακής μας πολιτικής. Εργασιακές μεταβολές στην συναρμολόγηση και αντίστοιχα αλλαγές στις τιμές γίνονται διαρκώς».


Στην σειρά των μοντέλων μπορούν να συμπεριληφθούν το Lada XRay Cross (οι υπεύθυνοι του εργοστασίου λένε απλώς, ότι οι δυνατότητες για την πλήρη παραγωγή του μοντέλου μελετώνται), το Vesta, το Vesta Signature (επιμήκης εκδοχή του σεντάν) το στέϊσιον Lada 4x4 «Hunter», και τα σπόρ μοντέλα Vesta και Lada XRAY.
Ο νέος πρόεδρος της AvtoBaz Νικολά Μόρ είναι βέβαιος πως με τα νέα της μοντέλα η Lada θα μπορέσει να γίνει ένα παγκόσμιο σήμα.
Σχέδιο Shatlle
Το εθνικό επιστημονικό κέντρο "NAMI" και η αυτοκινητοβιομηχανία KAMAZ εκπόνησαν από κοινού και παρουσίασαν στην έκθεση το σχέδιο ενός νέου αυτόνομου μεταφορικού μέσου που προορίζεται για τις επίγειες αστικές συγκοινωνίες. ΟΙ σχεδιαστές το ονόμασαν "Shattle" και υπολογίζουν ότι θα αντικαταστήσει μελλοντικά τα αστικά επίγεια μέσα συγκοινωνιών. Το « Shattle" που είναι εξοπλισμένο με αυτόματο πιλότο, μπορεί να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 25 χιλιομέτρων την ώρα. Έχει ηλεκτροκινητήρες, πλάτος 2 μέτρα και μήκος 4,6 μέτρα και μπορεί ως εκ τούτου να μεταφέρει 12 επιβάτες. Προς το παρόν είναι άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει το
«Shattle».


Mercedes-Benz, smart και Volvo
Η αυτοκινητοβιομηχανία από την Στουτγάρδη παρουσίασε στο περίπτερο της Mercedes-Benz το μοντέλο crossover GLC Coupe, το crossover της Mercedes-AMG GLC 43,το coupe-cabriolet SLC 43, το-cabriolet C 43 το sedan E43, το cabriolet S63 το τζιπ ι 4x4 Gelandewagen Executive και το θωρακισμένο sedan της Mercedes-Maybach S Class Guard.
«Το ζήτημα είναι ότι η ρωσική αγορά είναι στρατηγικής σημασίας για μας», λέει, στο Ria Novosti αναφερόμενος στην συμμετοχή της εταιρείας του ο επίσημος αντιπρόσωπος της Mercedes-Benz στη Ρωσία Αντρεί Ραντιόνοφ
Η μάρκα smart, που ανήκει στη Mercedes-Benz, παρουσίασε στη Ρωσία για πρώτη φορά το μοντέλο Brabus.

«Οι προσωρινές διακυμάνσεις δεν συνιστούν για μας έναν οδηγό δράσης. Οι πελάτες περιμένουν νέα προϊόντα, γι αυτό κι εμείς παρουσιάζουμε τα νέα αυτά προϊόντα. Χρειαζόμαστε τους πελάτες μας», λέει ο ίδιος.
Ο αντιπρόσωπος της Volvo παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ρωσία το μοντέλο sedan S90. Παρουσιάζει και άλλα μοντέλα της σουηδικής εταιρείας: ανάμεσά τους το XC90, XC60, S60, V40 Cross Country, καθώς και εκδοχές tuning για τα μοντέλα παραγωγής.
Τροποποιημένα μοντέλα παραγωγής αντιπροσωπεύουν και τα ρωσικά tuning studio ο Topcar και Larte Σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση