GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα αστέρι γεννιέται για την Lady Gaga

Ένα νέο σημαντικό ρόλο θα προσθέσει στο βιογραφικό της η Lady Gaga. Μετά από μήνες που κυκλοφορούσαν φήμες τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η «...


Ένα νέο σημαντικό ρόλο θα προσθέσει στο βιογραφικό της η Lady Gaga. Μετά από μήνες που κυκλοφορούσαν φήμες τελικά επιβεβαιώθηκε ότι η «μητέρα των τεράτων» θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Warner Bros.
Πρόκειται για το ριμέικ της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» με σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή τον Μπράντλεϊ Κούπερ, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.
Η πρώτη ταινία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1937 και ακολούθησαν δύο ριμέικ, το 1954 με την Τζούντι Γκάρλαρντ και το 1976, με την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.
Με το «Ένα αστέρι γεννιέται» η Lady Gaga θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, καθώς ήδη έχει πρωταγωνιστήσει στην μικρή οθόνη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «American Horror Story: Hotel».
Εκτός του ότι θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός φέρεται ότι θα γράψει και τη νέα μουσική της ταινίας.
Η ιστορία του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ που βρίσκει μια νεαρή κοπελιά και την αναδεικνύει. Ερωτεύονται και παντρεύονται αλλά όσο αυτή αρχίζει να διαπρέπει και να γίνεται πρώτο όνομα, τόσο αυτός πέφτει στον αλκοολισμό και η δικιά του καριέρα βουλιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση