GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τυφώνας Nida έπληξε το Χονγκ Κονγκ - ΦΩΤΟ

Ο τυφώνας Nida πέρασε σήμερα από το Χονγκ Κονγκ, διαταράσσοντας τη λειτουργία του διεθνούς οικονομικού κέντρου και προκαλώντας ακυρώσεις ...


Ο τυφώνας Nida πέρασε σήμερα από το Χονγκ Κονγκ, διαταράσσοντας τη λειτουργία του διεθνούς οικονομικού κέντρου και προκαλώντας ακυρώσεις πτήσεων ή καθυστερήσεις στις απογειώσεις εκατοντάδων πτήσεων.

Η ταχύτητα των ανέμων φτάνει στα 100 χλμ., την ώρα, ενώ οι αρχές προειδοποίησαν για το ενδεχόμενο σφοδρών βροχοπτώσεων.

Περισσότερες από 150 πτήσεις ακυρώθηκαν, καθώς η κατάσταση ανάγκης στα αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ αναμένεται ότι θα εφαρμοστεί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι τοπική ώρα.

Χιλιάδες επιβάτες έχουν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο, ενώ περισσότερες από 325 πτήσεις αναμένεται ότι θα προγραμματιστούν για νέες αναχωρήσεις.

Τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας λειτουργούν επίσης περιστασιακά κι αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

Τα ξημερώματα ο τυφώνας έπληξε την πόλη Σεντζέν στη χερσόνησο Νταπένγκ στα νότια της κινεζικής επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η ταχύτητα του ανέμου ξεπερνά τα 150 χλμ., την ώρα. Ο τυφώνας έχει τοπικά βορειοδυτική κατεύθυνση με ταχύτητα 25 χλμ., την ώρα και αναμένεται ότι θα πλήξει τις πόλεις Ντονγκουάν, Κουανγκτσόου, Φοσάν και Ζιαοπίνγκ περνώντας στην αυτόνομη επαρχία Γκουανξί Ζουάνγκ, σύμφωνα με την πρόβλεψη των τοπικών αρχών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση