GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O κόσμος τους αποθέωσε: Ο Γιάννης Χαρούλης στη σκηνή με τον πατέρα του!

Η χθεσινή συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Αρκαλοχώρι ήταν μία από τις συγκλονιστικότερες διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού. Η βραδιά...


Η χθεσινή συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Αρκαλοχώρι ήταν μία από τις συγκλονιστικότερες διοργανώσεις του φετινού καλοκαιριού. Η βραδιά όμως επιφύλαξε μια έκπληξη που αποδείχθηκε ιδιαίτερα συγκινητική για τους φανατικούς του Γιάννη Χαρούλη.
Τιμώντας τον πατέρα του Μανώλη, ο γνωστός καλλιτέχνης τον κάλεσε στη σκηνή, παίζοντας μαζί παλιά και αγαπημένα τραγούδια ντουέτο, όπως θα δείτε και στα video.
Όπως είναι ήδη γνωστό, στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα του Γιάννη Χαρούλη, αρωγός του στάθηκε ο πατέρας του Μανώλης, τον οποίο όλοι θυμόμαστε και από το ρόλο του Παπά στο σίριαλ "Το Νησί".
Δεν είναι η πρώτη φορά που πατέρας και γιος συναντιούνται στη σκηνή, καθώς μία ανάλογη εμφάνιση είχε γίνει το 2012 στον Άγιο Νικόλαο, σκορπώντας και πάλι ρίγη συγκίνησης.
Πηγή: www.cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση