GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στην Ιερά Σύνοδο

Την απερίφραστη καταδίκη του δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εμπρηστική επίθεση στη Μονή Πετράκη, τα ξημερώματα σήμερα, και επισημαίνει ότι τέ...


Την απερίφραστη καταδίκη του δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την εμπρηστική επίθεση στη Μονή Πετράκη, τα ξημερώματα σήμερα, και επισημαίνει ότι τέτοιες ενέργειες οδηγούν σε περαιτέρω όξυνση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας.
Ταυτόχρονα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι οι θρησκευτικές ελευθερίες και η άσκηση του λατρευτικού δικαιώματος απαιτούν πλήρη σεβασμό.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση που έγινε στη Μόνη Πετράκη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ενέργειες τέτοιου είδους οδηγούν σε περαιτέρω όξυνση των συντηρητικών αντανακλαστικών της κοινωνίας. Η άσκηση του λατρευτικού δικαιώματος και οι θρησκευτικές ελευθερίες είναι ζητήματα που απαιτούν πλήρη σεβασμό», αναφέρει ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση