GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τουρκία “βλέπει” το PKK πίσω από την επίθεση στον Κιλιτσντάρογλου

Στο ΡΚΚ αποδίδει η τουρκική κυβέρνηση την επίθεση που δέχθηκε η αυτοκινητοπομπή στην οποία βρισκόταν ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματική...


Στο ΡΚΚ αποδίδει η τουρκική κυβέρνηση την επίθεση που δέχθηκε η αυτοκινητοπομπή στην οποία βρισκόταν ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού λαϊκού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στο οδικό δίκτυο από το Καρς προς το Άρτβιν της ανατολικής Τουρκίας.
Η επίθεση έγινε εναντίον των τριών στρατιωτικών οχημάτων που προπορεύονταν, ενώ σε απόσταση περίπου τριακοσίων μέτρων ακολουθούσε και το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Κιλιτσντάρογλου. Κατά τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν τρεις στρατιωτικοί.
Ο ίδιος ο Κιλιτσντάρογλου σε δηλώσεις του προς τα τηλεοπτικά κανάλια είπε πως ένας από τους στρατιωτικούς είναι νεκρός. Είπε επίσης πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα και ότι έχει μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο.
Ο υπουργός Εσωτερικών Εφκάν Αλά είπε πως συνεργάτες του τον ενημέρωσαν λέγοντας ότι είναι ενέργεια του ΡΚΚ.
Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μπιναλί Γιλντιρίμ μίλησαν τηλεφωνικά με τον Κιλιτσντάρογλου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση