GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ψαράς της διαφήμισης του POS είναι αστυνομικός στο Α.Τ. Κηφισιάς

Ο Γιώργος Μπασιάκος, έπειτα από περίπου 20 χρόνια ως εργαζόμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» βρέθηκε να υπηρετεί στην Ελληνι...


Ο Γιώργος Μπασιάκος, έπειτα από περίπου 20 χρόνια ως εργαζόμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» βρέθηκε να υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία - το πρόγραμμα κινητικότητας δημοσίων υπαλλήλων η ζωή τού επιφύλασσε μία απροσδόκητη επαγγελματική εξέλιξη . «Ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου να ανήκει στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: «Τι μπορώ να κάνω εγώ εκεί;»», λέει στο «Εθνος της Κυριακής». Ως ανήσυχο πνεύμα με καλλιτεχνικές αναζητήσεις, και αστείρευτη ανάγκη για επικοινωνία και αλληλεπίδραση, η μετακίνησή του στην Αστυνομία έμοιαζε για εκείνον και τον κύκλο του σαν είδηση-σοκ.

Ωστόσο, πολύ σύντομα βρήκε τη θέση του στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. ως πολιτικός υπάλληλος στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς στο Γραφείο Επιδόσεων.

Η μετακίνησή του αυτή, εντούτοις, δεν τον «χώρισε» από τη μεγάλη του αγάπη, το θέατρο, ούτε τον εμπόδισε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές διαφημίσεις. Εδώ και περίπου έναν χρόνο ο Γιώργος Μπασιάκος έχει μπει μέσα από τη μικρή οθόνη σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Για τις διαφημιστικές ανάγκες τράπεζας, υποδύεται τον ψαρά στην οδό Αθηνάς.

Όντας «ψαγμένος» με την τεχνολογία προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα σε τερματικά POS, καταφέρνοντας να... μπει στο μάτι του συναδέλφου - ανταγωνιστή του. Με την ατάκα του «Τι έγινε συνάδελφε, ψάρωσες;», έχει χαρίσει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

«Με φωνάζουν συνάδελφο»
«Ο κόσμος ''αγκάλιασε'' αυτή τη διαφήμιση, το δεύτερο μέρος της οποίας κυκλοφόρησε φέτος το καλοκαίρι, όπου ο συνάδελφος-ψαράς ''έκλεψε'' την ιδέα μου και προσφέρει κι εκείνος στους πελάτες του την επιλογή πληρωμής με κάρτα. Πολλές φορές στον δρόμο με ρωτούν αν... ψάρωσα. Εκείνοι που τη λάτρεψαν περισσότερο, πάντως, είναι οι ψαράδες στην οδό Αθηνάς, όπου γυρίστηκε. Δεν τολμώ να περάσω από εκεί. Μόλις με δουν με φωνάζουν συνάδελφο κι όλο αυτό είναι πολύ όμορφο. Πιστεύω ότι η διαφήμιση αυτή άρεσε γιατί πρωταγωνιστές είναι απλοί άνθρωποι που παλεύουν για το μεροκάματο», δηλώνει. «Δεν είχα πρόβλημα στο να συμμετάσχω στη διαφήμιση. Από τη στιγμή που οι σπουδές μου είναι επάνω στο θέατρο και ο νόμος το προβλέπει, μπορώ, έπειτα από άδεια από την ΕΛ.ΑΣ., να παίζω ως ηθοποιός. Κι αυτό για εμένα είναι όαση», λέει, ακόμη.

Στην Αστυνομία, άλλωστε, πέρα από την εργασία του στο Γραφείο Επιδόσεων, προσφέρει την εμπειρία και τις γνώσεις του στους αστυνομικούς που έχουν καλλιτεχνικές ευαισθησίες και συμμετέχουν στη θεατρική ομάδα της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση