GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη Βρούτση

«Συστήνουμε στον κ. Βρούτση, να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στις... παρενθέσεις, καθώς είναι γνωστό σε όλους ποιοι εκπονούσαν...


«Συστήνουμε στον κ. Βρούτση, να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στις... παρενθέσεις, καθώς είναι γνωστό σε όλους ποιοι εκπονούσαν και ποιοι εξακολουθούν να εκπονούν τέτοια σχέδια», αναφέρει σε σχόλιό του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση στον Real Fm 97,8.
Στο σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει αναλυτικά για τη συνέντευξη του κ.Βρούτση στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Ελισάβετ Σαλαμάρα:
«Στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, δεν κατάφερε να τηρήσει ούτε τα προσχήματα.
Ο κ. Βρούτσης παρουσίασε το πολιτικό σχέδιο που είχε εκπονήσει το κόμμα του για την περίφημη αριστερή παρένθεση ως το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ!
Συστήνουμε στον κ. Βρούτση, να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στις... παρενθέσεις, καθώς είναι γνωστό σε όλους ποιοι εκπονούσαν και ποιοι εξακολουθούν να εκπονούν τέτοια σχέδια.
Στην περίπτωση λοιπόν που ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά έχει ασθενική μνήμη, του υπενθυμίζουμε πως η κυβέρνηση του ήταν αυτή που παρέδωσε τα ταμεία του κράτους τον Ιανουάριο του 2015 με έλλειμμα 516 εκατομμυρίων ευρώ.
Υπενθυμίζουμε επίσης στον κ. Βρούτση πως η κυβέρνηση του ήταν αυτή που αρνήθηκε την εξάμηνη παράταση του προγράμματος που είχαν προτείνει από την Ε.Ε., με μοναδικό σκοπό την μεθόδευση της ασφυξίας της χώρας.
Ο κ. Βρούτσης και το κόμμα του ήταν αυτό που καλούσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψει “ό,τι μας δώσουν”, που καλούσε τον ελληνικό λαό να πει “Ναι” στο δημοψήφισμα.
Θα μπορούσαμε να υπενθυμίσουμε πολλά ακόμα για τα πεπραγμένα της ΝΔ καθώς, όπως φαίνεται, τα όνειρα θερινής νυκτός για επάνοδο στην εξουσία έχουν επηρεάσει τη μνήμη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες που κάνει η ΝΔ για να ξεχάσουν τα πεπραγμένα της».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από τη συνέντευξη του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση στον Real Fm και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και της Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση