GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώτος των πρώτων: Θα φύγω από την Ελλάδα μόλις τελειώσω την Ιατρική!

Ο Κυριάκος Μπίρμπας από την Πάτρα είναι ο πρώτος των πρώτων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αφού συ...


Ο Κυριάκος Μπίρμπας από την Πάτρα είναι ο πρώτος των πρώτων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ αφού συγκέντρωσε τα πιο πολλά μόρια από κάθε άλλον μαθητή και συγκεκριμένα 19.773.
Ο 18χρονος που πέρασε στην Ιατρική σχολή της Πάτρας μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη εξήγησε ότι το κατόρθωμά του αποτελεί προϊόν επίμονης και σκληρής προσπάθειας.
Όπως είπε, σκέφτεται όταν ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Ελλάδα, να φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να συνεχίσει εκεί κι αυτό διότι «το ακαδημαϊκό και ερευνητικό ενδιαφέρον δεν βρίσκεται στη χώρα μας».
Ο Κυριάκος έγραψε 20 στη Βιολογία, 20 στη Φυσική, 19,9 στη Χημεία, 19,6 στα Μαθηματικά και 19 στην Έκθεση. Ο νεαρός χαρακτήρισε «βατά» τα θέματα των εξετάσεων τονίζοντας ωστόσο ότι δεν περίμενε ότι θα είναι αυτός που θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια πανελλαδικά.
O Κυριάκος Μπίρμπας με την αδελφή του
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση