GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ένωση Κεντρώων για τη συνέντευξη της Γεννηματά

Τη συνέντευξη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, στη Realnews, που κυκλοφορεί, σχολίασε το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων. Στην ...


Τη συνέντευξη της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, στη Realnews, που κυκλοφορεί, σχολίασε το γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στη συνέντευξη που έδωσε η κ. Γεννηματά στην Realnews αναφέρει ότι την ευθύνη για την διατήρηση του bonus των 50 εδρών στο εκλογικό σύστημα την φέρει αποκλειστικά ο κ. Τσίπρας» επισημαίνει η Ένωση Κεντρώων.

«Όμως εμείς στην Ένωση Κεντρώων ξέρουμε ότι τις 50 έδρες δώρο ο κ. Μητσοτάκης τις οφείλει στην ψήφο που έδωσε η κ. Γεννηματά και ο κ. Θεοδωράκης» προσθέτει και καταλήγει:

«Τη νύχτα των εκλογών, όταν η δεξιά θα κάνει το γύρο του θριάμβου, θα φανεί ποιοι θα είναι δίπλα στη δεξιά στον σχηματισμό κυβέρνησης, οπότε και θα αποδειχθεί του λόγου το αληθές, ποιοι επιμένουν σε αυτοδυναμίες, ποιοι θέλουν ενισχυμένη και ποιοι συνέργησαν στο να γίνει ο κ. Μητσοτάκης Πρωθυπουργός».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση