GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αντίδραση της ΝΔ για τη συνέντευξη Τσίπρα

Την αποκλειστική συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Realnews που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή σχολιάζει η ΝΔ σε ανακοίνωση π...


Την αποκλειστική συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Realnews που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή σχολιάζει η ΝΔ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Αναλυτικά το σχόλιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:
«Είναι φανερό πλέον ότι ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν απωλέσει τη συλλογική τους μνήμη.
Με αυτά που λέει στη συνέντευξή του μοιάζει να μην ζει στη χώρα μας.
Προσπαθεί να ξεχάσει την υπερφορολόγηση που επέβαλε στην μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους που τους έκοψε το ΕΚΑΣ, τους επαγγελματίες που πρακτικά δημεύει τις δουλειές τους, τους νέους που εξαπάτησε ωμά, τους ανέργους που σβήνει τις ελπίδες τους.
Στην πραγματικότητα ομολογεί ότι δεν έχει κανένα σχέδιο εξόδου από την κρίση, δεν κάνει τίποτε που να δίνει ρεαλιστική ελπίδα στους Έλληνες.
Εκείνος προσπαθεί να ξεχάσει.
Οι Έλληνες, όμως, δεν πρόκειται να ξεχάσουν ποτέ ότι είναι ο πιο αναξιόπιστος και ανίκανος πρωθυπουργός που πέρασε από τη χώρα, την οποία οδηγεί στη φτωχοποίηση και στο περιθώριο.
Οτιδήποτε υπόσχεται δεν έχει πλέον καμία αξία, καμία φερεγγυότητα.
Το μόνο που κάνει πια είναι να διαχειρίζεται τις αντιπαραθέσεις των Υπουργών του και τις αντιφάσεις των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί οδηγούν την Ελλάδα σε έναν διαρκή κατήφορο.
Γαντζωμένος στην εξουσία, το μόνο που σταθερά υλοποιεί, είναι το σχέδιο ελέγχου όλων των θεσμών και ιδιαίτερα τον έλεγχο των Μ.Μ.Ε.
Θέλει να φιμώσει τη φωνή της κοινωνίας και την αντιπολίτευση.
Δεν πρόκειται να τα καταφέρει, όμως, γιατί είναι πολύ βαθιά απαξιωμένος από τον ελληνικό λαό.
Θα συστήναμε τέλος στον κ. Τσίπρα να αποφεύγει τις μακροσκελείς συνεντεύξεις. Γιατί όσο πιο μεγάλες είναι τόσα περισσότερα ψέματα περιέχουν».

1 σχόλιο

  1. Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ‘’ΙΔΑΝΙΚΟΣ’’ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?

    Είναι άγνωστος ο Τσίπρας, ώστε να έχουμε και μερικές αμφιβολίες επιτυχίες , ή είναι ο γνωστός σε όλους μας γιος του του χουντοσυνεργάτη πολυεκατομμυριούχου +Παύλου Τσίμα που μάθαμε τελευταία ότι θησαύρισε επί χούντας και δεν ξέρουν τι έχουν, και που ‘’έγινε’’ αριστερός κάνοντας, παρέα με τους ‘’άλλους’’ αριστερούς Αλαβάνους, οικονομικούς συνεργάτες των χουντικών ρασοφόρων?

    Είναι δηλαδή ο Αλέξης ένας νέος ‘’σωτήρας’’ που ασχολήθηκε με την πολιτική,
    επειδή κάποιοι(?) τον επέλεξαν λόγω χουντικής πατροφιλίας? Και το ερώτημα είναι: Μας έχει ξεκαθαρίσει μέχρι σήμερα, με βάση τα προβλήματα που έχουμε, τι ακριβώς σκοπεύει και τι ΜΠΟΡΕΙ(?) να επιτύχει?
    Οι ΑΝΕΡΓΟΙ, του Καραμανλή και του Παυλόπουλου
    είναι σχεδόν ένα εκατομμύριο (1.000.000.000) και δεν μπορούν να περιμένουν αν σε πέντε ΄η σε δέκα χρόνια, όσοι ζουν θα μπορέσουν να βρούν κάποια δουλειά, αφού τόσο η παραγωγή μας , όσο η ανάπτυξή μας βρίσκονται στα τελευταία σκαλοπάτια. Τι σκοπεύει να κάνει και τι ΜΠΟΡΕΙ(?) να κάνει ώστε να μειώσει την ανεργία και ειδικά των νέων?

    Ποιος ήταν ο Αλέκος Αλαβάνος, που επέλεξε σχεδόν πραξικοπηματικά να επιβάλλει τον Τσίπρα στην ηγεσία του Σύριζα;
    Διαβάζουμε στο διαδίκτυο:
    Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κατσώνη , ο Παύλος Τσίπρας συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη ) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου, συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον
    μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.

    Αυτό είναι ..το προσόν του Αλέξη, που αρκεί για να σώσει την Ελλάδα των παιδιών μας?



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση