GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πρωθυπουργός στο Twitter: Η καλύτερη απάντηση στην καταστροφολογία

Στο δημοσίευμα των Financial Times για τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την ελληνική οικονομία αναφέρθηκε σε μήνυμά του στο Twitter ο Πρωθυ...


Στο δημοσίευμα των Financial Times για τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ για την ελληνική οικονομία αναφέρθηκε σε μήνυμά του στο Twitter ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, οι Financial Times έκαναν λόγο για «εντυπωσιακή εκτίναξη της ελληνικής οικονομικής ανάπτυξης κατά το δεύτερο τρίμηνο», τονίζοντας πως η Ελλάδα εκπλήσσει με την ανάπτυξή της.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε retweet το σχετικό δημοσίευμα και ανέφερε στο μήνυμα του: «Η καλύτερη απάντηση στην καταστροφολογία».

Δείτε το tweet του Πρωθυπουργού:

3 σχόλια

  1. Αριστερά με τους καΜένους εντελώς?
    Ποια κεντροαριστερά κύριοι?
    Με Πάκηδες, καΜένους, Χαϊκάληδες και Τερενσίες , θα σωθούμε?
    Και ο Χαϊκάλης υπουργός …για το ασφαλιστικό !
    Και ο Τερενσίας ο ..γρήγορος υπεύθυνος για το κυβερνητικό… ‘’έργο’’!

    Ο φοροφυγάς ,τζογαδόρος, ευρολάγνος ‘’καυλολόγος’’ ηθοποιός και βουλευτής των ΑΝΕΛ Παύλος Χαϊκάλης, εξασφάλισε μια υπουργική θέση, υφυπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων. Ηθελε να ψηφίσει Οχι στη συμφωνία, τον μετέπεισαν και κατόρθωσε, έτσι, να πάρει υπουργείο!
    Ο κ. Χαϊκάλης συμμετέχει στο υπουργικό σχήμα, στον πρώτο ανασχηματισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπεύθυνος για τις κοινωνικές ασφαλίσεις, κάτω από τον Γιώργο Κατρούγκαλο
    Ο δεξιόστροφος πολυπράγμων ‘’ κωμικός’’ για όλους και με όλους, είχε εκδηλώσει την σθεναρή πρόθεση να καταψηφίσει την συμφωνία που έφερε η κυβέρνηση στη βουλή. Τελικά, ο κ. Χαϊκάλης ψήφισε Ναι στη συμφωνία, αλλά φαίνεται ότι εδόθη ως αντάλλαγμα υπουργικός θώκος για να μεταπειστεί.
    Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα του Τσίπρα για το ασφαλιστικό? Οι γνώσεις του κ. Χαϊκάλη για το χρηματιστήριο, τη φοροδιαφυγή, την πολιτική και όχι μόνο ‘’καυλολογία’’ τον καθιστά ‘’μοναδικό’’ και ασυναγώνιστο υποψήφιο για την εκπόνηση της μελέτης του ασφαλιστικού προβλήματος. Επί πλέον, οι οικονομικές και διαστημικές γνώσεις του κ. Τέρενς θα μπορούσαν να συμβάλουν στην προσγείωση του κ. καΜένου εντελώς στον Άρη και στη συνέχεια στον..Ηρακλή.! Γιατί λοιπόν ο κ.Τσίπρας δεν χρησιμοποιεί το άφθονο ανθρώπινο.. υλικό που έχει στα ..πόδια του, παρά αγωνιά και προκαλεί προβλήματα και στον κ.Πάκη που έχει, ως συνήθως , μπερδέψει την βούρτσα με την… Κυψέλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΝΒράχος
    [[Κι όμως, η λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας και ''ΑΛΛΑ" περιγράφει και ομολογει. ….]]
    **Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας στις 24 Μαΐου του 2011,
    όταν τον κάλεσε ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να του ζητήσει τη στήριξή του μπροστά στα δύσκολα, που έρχονται, αφού εάν έπεφτε τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, τότε τα πράγματα θα έπαιρναν πολύ επικίνδυνη τροπή, όπως και έγινε τελικά… Τώρα όμως, εν έτει 2015, ζητάει τη συναίνεση από τις πολιτικές δυνάμεις, που ο ίδιος δεν έδινε ως αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια…!
    Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Τσίπρα, μετά το πέρας της συνάντησης:
    «Δεν ήρθα για να συζητήσω με τον κ. Παπανδρέου τη λεηλασία της ελληνικής κοινωνίας. Ήρθα για να του πω ότι δεν πρέπει και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό το έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνησή του με τις επιλογές του ενάμισι χρόνο τώρα έχουν οδηγήσει τη χώρα σε μια πρωτοφανή καταστροφή. Δεν έχει τη γενναιότητα να παραδεχθεί την αποτυχία, επιμένει σ’ αυτή την εγκληματική πολιτική, ψάχνει για συνένοχους και όχι για συναίνεση. Δεν μπορούμε να τη δώσουμε.
    Το καλύτερο που έχει να κάνει ο Παπανδρέου είναι να φύγει .
    Αυτός ο λαός χρειάζεται να ζει με αξιοπρέπεια. Και πιστεύουμε ότι οι νέοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της νεολαίας και στην Ισπανία και αλλού και θα διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια. Αν αυτό που μας ζητάνε είναι να ξεπουλήσουμε μέχρι και την Ακρόπολη, τότε αρμόδιοι για να απαντήσουν είναι οι Έλληνες κι όχι ο κ. Παπανδρέου»
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ?
    Υπάρχει κάποιος έλληνας σήμερα που δεν γνωρίζει την εγκληματική ‘’προσπάθεια’’ των Τσίπρα – Καμμένου, λοιδορήσουν τον ‘’Ολανδρέου’’, να υβρίσουν σκαιότατα την Μέρκελ, τον Σόϊμπλε τον Σουλτς , να ψευδολογίσουν ‘’ανυπολόγιστα’’ , να διαστρεβλώσουν προκλητικά και ασύστολα όλα όσα συνέβαιναν και συζητούνταν μεταξύ ΕΕ και των ‘’κοκκινολαίμηδων’’ ειδικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΕΛ και των αρμοδίων οργάνων της ΕΕ?
    Υπάρχει κανείς σήμερα που να έχει ‘’ΙΧΝΟΣ’’ εμπιστοσύνης σε ψεύτες, συκοφάντες, και αγράμματους πολιτικούς απατεώνες?
    Υπάρχει κανείς σήμερα που δεν έχει μετανιώσει για την άθλια και ΗΛΙΘΙΑ συμπεριφορά μας, στον ΜΟΝΟ πολιτικό που μας έσωσε από την χρεοκοπία, μείωσε το έλλειμμα κατά 40% μέσα σε ένα χρόνο και κατάφερε να ΜΕΙΩΘΕΙ και το χρέος κατά 120 Δις ευρώ?.
    Υπάρχει κανείς σήμερα από τους ‘’κυβερνήσαντες’’ και ‘’κυβερνώντες’’ που έχει τον ανδρισμό, να μας πει ‘’ΠΟΣΟ (?)’’ είναι το χρέος σήμερα? Δηλαδή, πόσο χρέος είχαμε πριν ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ η κυβέρνηση Παπανδρέου και πόσο είναι σήμερα?
    Υπάρχει κανείς σήμερα που μπορεί να μας πληροφορήσει ΠΟΣΑ ΔΙΣ ευρώ φόρων πληρώσαμε με την κυβέρνηση Σαμαρά , και πόσα δις ευρώ έχουμε πληρώσει μέχρι σήμερα και πόσα συνολικά θα πληρώσουμε με την κυβέρνηση του διδύμου των ΗΛΙΘΙΩΝ Τσιπροκαμένων εντελώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΖΗΜΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΑΠ ΚΑΙ OI ΠΡΟΔΟΤΕΣ
    Όλοι γνωρίζουμε σήμερα όλη την αλήθεια. Αποτελεί εμπαιγμό και υποτίμηση της νοημοσύνης μας, η προσπάθεια των εκπροσώπων της ανικανότητας και της διαπλοκής, να επιχειρούν και ΣΗΜΕΡΑ, παραπληροφόρηση, ασέβεια και συνέχιση της νοσηρής και αλησμόνητης εποχής.
    Σήμερα, μέσω των πιο επισήμων(και όχι φιλικά διακείμενων) προσώπων, γίνεται ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΟ το γεγονός, ότι η προδοσία Σαμαρά Βενιζέλου με την συμπαράταξη Τσίπρα και λοιπών ..ηλιθίων, απετέλεσε το πιο ανθελληνικό και ανέντιμο τορπιλισμό, μιας επιτυχημένης πορείας, που θα μας είχε οδηγήσει στο δρόμο που θα ΕΠΡΕΠΕ, να έχουν χαράξει και εφαρμόσει, αρκετά χρόνια ΠΡΙΝ! οι πρωταθλητές της ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ και της ανικανότητας κυριολεκτικά .
    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
    http://www.primeminister.gov.gr/2012/10/09/9780

    Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012
    =====================
    Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την Καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Angela Merkel. Ακολουθούν οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά και της κ. Merkel:
    (…)Τα επόμενα χρόνια, λοιπόν, θα συνεχιστεί η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και θα πρέπει να δείξουμε πόσο γρήγορα μπορούμε να αναπτυχθούμε και πόσο γρήγοροι μπορεί να είναι οι ρυθμοί ανάπτυξης και πως θα μπορέσει η Ελλάδα να σταθεροποιηθεί.
    Κλείνοντας, θα ήθελα να πω -το ανέφερα και προηγουμένως- υπάρχουν πρόοδοι. Από το 2009 έως
    ------------------------------------------------------------------------------
    το 2011, το πρωτογενές έλλειμμα από -10% έχει μειωθεί στο – 2%, ένα πρώτο θέμα.
    Επίσης, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών έχει εξισορροπηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.
    Όλα αυτά είναι θέματα τα οποία μας δείχνουν με κάθε σαφήνεια ότι πολλά έχουν επιτευχθεί, τα μέτρα, πολλά από τα οποία ήταν αναγκαία για τους ανθρώπους, ήταν πάρα πολύ σκληρά σαν μέτρα, αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι αυτός ο δύσκολος δρόμος άξιζε τον κόπο.
    Η Γερμανία θέλει να είναι ένας καλός εταίρος και ένας πραγματικός φίλος.
    ΣΧΟΛΙΟ Ν. Βράχου: Η κα Μέργκελ γνώριζε στις 10/10/2012 όλα τα αποτελέσματα της εφαρμογής του προγράμματος Γιώργου Παπανδρέου.
    Το ερώτημα είναι: ‘’ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ’’ αφού είχε τόσες και τέτοιες επιτυχίες και το τέλος του 2012 θα είχε πρωτογενές πλεόνασμα??

    Ν Βράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση