GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σάνεν Ντόχερτι μιλά για τον καρκίνο: Xτένιζα τα μαλλιά μου και έπεφταν

Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε στο ET για την άσχημη τροπή για την πορεία της υγείας της. «Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφα...


Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε στο ET για την άσχημη τροπή για την πορεία της υγείας της.
«Είχα καρκίνο στο στήθος και εξαπλώθηκε στους λεμφαδένες και σε μία από τις επεμβάσεις ανακαλύψαμε ότι κάποια από τα καρκινικά κύτταρα μπορεί να έχουν φύγει από τους λεμφαδένες. Για αυτόν τον λόγο κάνω χημειοθεραπεία και θα ακολουθήσουν οι ακτινοβολίες. Το άγνωστο είναι πάντα το πιο τρομακτικό. Θα έχει αποτέλεσμα η χημειοθεραπεία και οι ακτινοβολίες; Όλα τα άλλα, ο πόνος, η ζωή χωρίς μαστό, μπορείς να τα διαχειριστείς. Η ανησυχία για το μέλλον σου και το πώς αυτό θα επηρεάσει εκείνους που αγαπάς είναι επίσης δύσκολο».
Εξίσου δύσκολη ήταν και η περίοδος που άρχισε να χάνει τα μαλλιά της, μετά από τη δεύτερη θεραπεία της.
«Προσπαθούσα να τα χτενίσω και έπεφταν. Θυμάμαι να κρατάω τούφες στα χέρια μου και να τρέχω κλαίγοντας στη μητέρα μου, φωνάζοντας "κοίτα, τα μαλλιά μου". Πήγαινα να τρελαθώ. Της είπα να πιάσει το ψαλίδι από την κουζίνα, και προσπάθησε να με αποτρέψει. Εγώ επέμενα και έτσι μάζεψε τα μαλλιά μου σε αλογοουρά και τα έκοψε», είπε στη ρεπόρτερ η ηθοποιός.
Αυτό που ελπίζει πλέον είναι να εμπνεύσει άλλους να πολεμήσουν τον καρκίνο, γι' αυτό μιλά για την εμπειρία της. «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι είναι ο καρκίνος. Ναι, σε γερνάει, αλλά μπορεί και να φουσκώσεις από τα φάρμακα. Υπάρχουν τόσες πολλές αντιδράσεις. Δεν ήθελα κανένας να με βγάλει φωτογραφία βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ και να πει ''Θεέ μου, κοίτα την''. Ήθελα να μιλήσω ανοιχτά για αυτό. Είναι πιο εύκολο να ζήσω με καρκίνο αν ξέρω ότι βοηθάω τουλάχιστον έναν άνθρωπο», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση