GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στη Λάρισα: Μαστροποί εξέδιδαν σε "πελάτες" 14χρονη

Τέλος δόθηκε στη φρίκη και στην κτηνωδία που έζησε για 15 περίπου ημέρες στην Λάρισα, ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 14 ετών, αφού οι δύο...


Τέλος δόθηκε στη φρίκη και στην κτηνωδία που έζησε για 15 περίπου ημέρες στην Λάρισα, ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 14 ετών, αφού οι δύο 'Ελληνες μαστροποί που την εξέδιδαν σε "πελάτες" και την κρατούσαν έγκλειστη σε διαμέρισμα, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Οι δύο μαστροποί, 55 και 56 ετών, που έχουν συλληφθεί φέρονται ότι βίαζαν συστηματικά την 14χρονη, την οποία ο 55χρονος είχε "φυλακίσει" ακουσίως, από τα μέσα Αυγούστου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα δεν ζούσε με τους γονείς της, από τους οποίους είχε αφαιρεθεί η γονική επιμέλεια, αλλά σε ίδρυμα από το οποίο είχε φύγει πολλούς μήνες πριν, με αποτέλεσμα οι δύο μαστροποί να επωφεληθούν.

Παράλληλα, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ήδη έχουν εντοπισθεί "πελάτες", οι οποίοι συμμετείχαν στον κατ΄επανάληψη βιασμό της 14χρονης, όσο η κοπέλα κρατείτο στο διαμέρισμα από τους δύο 'Ελληνες μαστροπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση