GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαξίμου: Εντός 15 ημερών πρέπει ο Σαββίδης να καταβάλει την πρώτη δόση

To ζήτημα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών συζητήθηκε στην άτυπη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως...


To ζήτημα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών συζητήθηκε στην άτυπη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την πλευρά της κυβέρνησης επισημαίνεται η δήλωση που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όποιος δεν καταβάλει το τίμημα βγαίνει εκτός της διαδικασίας.

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά με τον επόμενο που αναδείχθηκε από τη δημοπρασία και επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τη διαδικασία θα πρέπει να διενεργηθεί έλεγχος του πόθεν έσχες εντός πέντε ημερών και εντός 15 ημερών να καταβληθεί τι τίμημα.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι η σημερινή εξέλιξη (σ.σ. αποχώρηση Καλογρίτσα) αναμένεται να ανεβάσει το τίμημα, καθώς ο κ. Σαββίδης είχε δώσει περισσότερα χρήματα διεκδικώντας την άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση