GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντέρμπι αιωνίων από τη 2η αγωνιστική στην Basket League

Από νωρίς θα… ζεσταθούμε για τη νέα σεζόν στο μπάσκετ! Η κλήρωση ανέδειξε αιώνιο ντέρμπι, μόλις την 2η αγωνιστική της Α1, με τον πρωταθ...


Από νωρίς θα… ζεσταθούμε για τη νέα σεζόν στο μπάσκετ! Η κλήρωση ανέδειξε αιώνιο ντέρμπι, μόλις την 2η αγωνιστική της Α1, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό Superfoods, σε μια από τις πολλές μονομαχίες τους μέσα στη σεζόν (ελέω και Ευρωλίγκας).

Η λογική λέει πως το μεταξύ τους παιχνίδι θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου (με... αουτσάιντερ ημερομηνία την 16η του μήνα). Κι αυτό γιατί οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Ρεάλ, στην Μαδρίτη, στις 12/10, ενώ το τριφύλλι υποδέχεται στις 14 την Ζαλγκίρις Κάουνας και θα χρειαστούν τουλάχιστον ένα διήμερο, προτού «κατέβουν» στο Φάληρο.

Το αντίστοιχο αιώνιο ντέρμπι, στο ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 15ης «στροφής», το τριήμερο 28-29-30 Ιανουαρίου 2017, ανάλογα και με τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις εκείνο το διάστημα.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Basket League


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση