GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρυβαν το πτώμα της κόρης τους για 21 χρόνια!

Το μυστήριο λύθηκε. Επί 21χρόνια, γονείς κρατούσαν τα οστά της "εξαφανισμένης" κόρης τους σε ένα κουτί!Οι αστυνομικοί που έκα...


Το μυστήριο λύθηκε. Επί 21χρόνια, γονείς κρατούσαν τα οστά της "εξαφανισμένης" κόρης τους σε ένα κουτί!Οι αστυνομικοί που έκαναν την σοκαριστική αποκάλυψη, πιστεύουν ότι ο φόνος της άτυχης κοπέλας έγινε για λόγους τιμής.
Ήδη κρατούνται οι γονείς και ο θείος της Aynur Tuncede, οι οποίοι θεωρούνται βασικοί ύποπτοι της εξαφάνισης και τελικά της δολοφονίας της 23χρονης κοπέλας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 1995.
Οι αρχές είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι το άτυχο κορίτσι δολοφόνησε ο θείος της και οι γονείς συγκάλυψαν το έγκλημα, για το λόγο ότι εκείνη είχε εγκαταλείψει τον σύζυγό της. Οι ένστολοι συνέλαβαν τους τρεις στην επαρχία Izmir στην νοτιοδυτική Τουρκία ενώ εντοπίστηκε και το κουτί όπου φύλασσαν τα οστά της αδικοχαμένης Aynur.
Η κοπέλα, επέστρεψε στο πατρικό της μαζί με τον γιο της μετά από το διαζύγιο με τον σύζυγό της. Οι γονείς της της είχαν ξεκαθαρίσει πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στο σπίτι, αλλά χάρη στην παρέμβαση του θείου, τελικά το θέμα διευθετήθηκε. Πάντως, η αστυνομία πιστεύει ότι ο θείος είναι αυτός που τελικά αφαίρεσε τη ζωή της ανιψιάς του όταν τη στραγγάλισε στο δάσος.

Ο ίδιος φέρεται να προσφέρθηκε να παραδώσει τον εαυτό του στην αστυνομία, αλλά οι γονείς της αρνήθηκαν, καθώς είχαν ένα διαφορετικό σχέδιο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τού θείου, έθαψαν την κόρη τους σε ένα κουτί στην αυλή του σπιτιού τους, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια έως ότου η οικογένεια μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα. Έτσι, ξέθαψαν τα λείψανα της κοπέλας και τα έβαλαν σε μια πλαστική σακούλα την οποία τοποθέτησαν σε ένα κουτί από χαρτόνι, κρύβοντάς το στο νέο τους σπίτι.
Η αστυνομία αναφέρει ότι η οικογένεια μεγάλωσε το γιο της κοπέλας, δηλαδή τον εγγονό τους, λέγοντάς του ότι η μητέρα του είχε πεθάνει από μια ασθένεια και θάφτηκε στην πατρίδα τους σε ένα μέρος της ανατολικής Τουρκίας. Οι γονείς έπαιρναν μαζί τους τα οστά κάθε φορά που μετακόμιζαν μέχρι να καταλήξουν στην Σμύρνη.
Οι αξιωματικοί λένε ότι ο πατέρας της νεκρής γυναίκας κατηγορεί το θείο, αλλά και οι τρεις έχουν τεθεί υπό κράτηση όταν ο θείος ομολόγησε τι είχε γίνει. Πλέον αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση