GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοβιογραφία για τον 23χρονο τραγουδιστή Ζέιν Μαλίκ

Μπορεί να είναι μόλις 23 χρόνων όμως ήδη έχει έτοιμη την πρώτη του αυτοβιογραφία, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος...


Μπορεί να είναι μόλις 23 χρόνων όμως ήδη έχει έτοιμη την πρώτη του αυτοβιογραφία, η οποία όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του χρόνου.
Η ανακοίνωση έγινε από τους εκδότες του τραγουδιστή Ζέιν Μαλίκ, Penguin Random House, ενώ το βιβλίο θα έχει τον τίτλο ZAYN και θα περιλαμβάνει μια συλλογή από προσωπικές ιστορίες, σημειώσεις, σχέδια του τραγουδιστή και αδημοσίευτες φωτογραφίες.
Το πρώην μέλος των One Direction δήλωσε ότι «θέλω να δείξω τον εαυτό μου, έτσι ώστε να με κρίνεται για αυτό που είμαι κι όχι γι αυτό που ο Τύπος ή κάποιοι άλλοι λένε για μένα».
Η αυτοβιογραφία θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου και έχει χαρακτηριστεί ως «πολύ εμπιστευτική και ως το πρώτο λεύκωμα της ζωής του» και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προπωλήσεις μέσω του Amazon, στην τιμή των περίπου 20 ευρώ.
«Θα σας παρουσιάσω ότι περισσότερα μπορώ, έτσι ώστε να μπορείτε να με κρίνετε διαμορφώνοντας δική σας άποψη», δήλωσε ο Ζέιν.
Ο νεαρός τραγουδιστής μετά την αποχώρησή του από το συγκρότημα ακολούθησε σόλο καριέρα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία αν και το τελευταίο διάστημα έχει ακυρώσει κάποιες συναυλίες του λόγω άγχους.
Στις αρχές του μήνα ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει η συναυλία του στο Ντουμπάι και ο 23χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι «αγωνίζομαι τους τρεις τελευταίους μήνες να ξεπεράσω τις ακραίες κρίσης άγχους που παθαίνω πριν τις συναυλίες και αισθάνομαι ότι κάνω πρόοδο, αλλά σήμερα κατάλαβα ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για να ανέβω στην σκηνή τον Οκτώβριο στο Ντουμπάι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση